Obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 30.4. odsotni. Vsa naročila oddana med 27.4. in 2.5. bodo odposlana v četrtek, 3.5.. Hvala za razumevanje.
SecuCert seal

O ZASEBNOSTI

Upravljatelj spletne trgovine inLED.si, INLED trgovina in storitve d.o.o., Ulica Bratov Vošnjakov 4, 3000 Celje (v nadaljevanju "ponudnik"), se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene pri registraciji skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Podatke, ki jih za potrebe poslovanja zbira ponudnik, bodo uporabljeni izključno za:

  • pošiljanje naročenega blaga,
  • pošiljanje informativnega gradiva,
  • pošiljanje predračunov in računov
  • ostalo potrebno komunikacijo

 

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani tretji osebi, edino če to zahteva obveznost določena v zakonu, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno zaščito svojega računalnika.

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ponudnik ne odgovarja.

Z registracijo na naših spletnih strani soglašate z :

  • strinjam s splošnimi določili inLED.si spletne trgovine,
  • dovoljujem podjetju INLED d.o.o., da vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje osebne podatke v svojih zbirkah osebnih podatkov in druge podatke o meni kot uporabniku inLED spletne trgovine
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam, da podjetje INLED d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja in preneha pošiljati informacijska gradiva.