Stropna svetila in stropne luči

Nadgradna montaža

Vgradna montaža

Predstavitev

Stropna svetila so kot stalni partner vaših notranjih prostorov in pohištva v njem. Njihova osnovna funkcija ni zgolj kvalitetna osvetlitev prostora ampak tudi dirigiranje vzdušja skozi svojevrsten dizajn. Zdaj bolj kot kadarkoli prej, so stropna svetila postala element doma ki izraža njegov in vaš osebni stil. V naši raznovrstni ponudbi najdete vse od svetil industrijskega izgleda, do modernih, minimalističnih in tračnih stropnih svetil.

V našo ponudbo nadgradnih stropnih svetil smo vključili tanke elegantne LED svetilke serije SLIM, ki z višino zgolj 4 cm pričarajo efekt vgradnih svetil tudi tam, kjer vgradnja ni mogoča. V kolikor iščete nekoliko bolj izrazit dizajn za celoten dom pa so popolna rešitev kolekcija svetil ECLIPSE. Kolekcija ECLIPSE je na voljo v obliki različno velikih tulcev, elegantnih podolgovatih kvadrov, eno ali več glavih reflektorjev ter v obliki visečega reflektorja ali enostavne viseče svetilke. SPOT točkovne refelektorje, viseče reflektorje in svetila iz kolekcije ECLIPSE pa lahko tudi namestimo v kombinaciji s tračnim sistemom. Tračni sistem osvetlitve bo osvetlitev vašega doma dvignil na povsem novo raven. Se sliši komplicirano? Brez skrbi. Pri nas dobite vse kar potrebujete za namestitev tračnega sistema, tudi informacije in svetovanje pred nakupom.

Kolekcija ECLIPSE s svojo oblikovno skladnostjo svetil skozi celoten dom poskrbi za moderen in kvaliteten videz. Vsa svetila iz te serije so opremljena z enakim kovinskim ohišjem, nesvetlečo barvo in peščeno teksturo. Za vsa stropna svetila nudimo tudi primerne LED žarnice, zato nam zlahka zaupate, da smo edini naslov za vse vaše potrebe osvetljevanja.

Ste vedeli, da s kvalitetno osvetlitvijo pisarne ali delavnice pozitivno vplivamo na produktivnost in pozitivno delovno atmosfero? Kot strokovnjaki za osvetljevanje se zavedamo kako pomembna je kvalitetna osvetlitev poslovnih prostorov. V našo ponudbo nadgradnih stropnih svetil smo vključili tudi Phillipsovo minimalistično LUXpro LED svetilko in LUXpro LED svetlobni panel. Z močnim svetlobnim tokom in možnostjo izbire barve svetlobe boste poskrbeli, da bodo vaši poslovni prostori svetli in pripravljeni za produktivno obvladovanje poslovnih izzivov.

Povezave do neaktivnih izdelkov in člankov:
Kaj so viseča svetila in kako visoko morajo biti?, Reflektor ECLIPSE CUBE, Kje potrebujemo vodoodporno svetilko in kje ne?, REFLEKTOR QUANTUM S, REFLEKTOR SOURCE SPOT I, Viseča svetilka CHAPTER A, REFLEKTOR QUANTUM M, Reflektor SPECTRE IV, Viseča svetilka CHAPTER B, Viseča svetilka CHAPTER C, Viseča svetilka QUANTUM, Viseča svetilka CHAPTER CABLE I, Viseča svetilka CHAPTER CABLE VII, Viseča svetilka SOURCE, Viseča svetilka SOURCE CABLE I, Viseča svetilka SOURCE CABLE V, Vgradna svetilka za GU10 žarnico - OGLATA, Razporeditev LED razsvetljave v poslovnih prostorih,