Dostava in plačila

STROŠEK DOSTAVE

Pošiljanje na naslov v Sloveniji izvajamo preko partnerja GLS, stroški pošiljanja so 4.9€, neodvisno od velikosti naročila.. V primeru plačila po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.

ČAS DOSTAVE

Naročila za izdelke, ki so na zalogi, praviloma odpošljemo v roku treh delovnih dni. Ko je naročilo odposlano, je v večini primerov na dostavi že naslednji delovni dan. Dostava se izvaja samo med tednom.

PAZLJIVEJŠE RAVNANJE Z OBČUTLJIVIMI IZDELKI

Vsi izdelki so pri pakiranju posebej zaščiteni z mehurčkasto ali papirnato folijo, tako, da se ne premikajo.
Lomljivi in stekleni izdelki se zapakirajo v dve kartonski embalaži. Med njima je zaščitna mehurčkasta ali papirnata folija, ki onemogoča premikanje.
Izdelki nestandardnih dimenzij, kot so ALU profili, se pakirajo v posebej zato narejene kartonske tulce. Znotraj tulcev jih ovijemo z mehurčkasto folijo, ki preprečuje premikanje.

ZAVAROVANA POŠILJKA

V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z GLS

Pošiljamo z dostavno službo GLS, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje:
- Obveščanje o poteku dostave preko emaila.
- Kurir lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Mercator, BigBang, OMW ali GLS PAKETOMAT).
- Pri plačilu po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.
- V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure.
- Pred dostavo vas kurir kontaktira s telefonskim klicem ali SMS-om.
- Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

30 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@inled.si.

MOŽNOSTI PLAČILA

Po povzetju - plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe GLS, zato lahko kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico. Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.

Po predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.