ČAS DOSTAVE

Naročila za izdelke, ki so na zalogi, praviloma odpošljemo v roku treh delovnih dni. Ko je naročilo odposlano na naslov v Sloveniji, je v večini primerov na dostavi že naslednji delovni dan. Pri naročilu z dostavo na naslov v Hrvaški, v Avstriji in v Nemčiji, dostava traja od 3 do 7 delovnih dni. Dostava se izvaja samo med tednom.

STROŠEK DOSTAVE NA NASLOV V SLOVENIJI

Pošiljanje na naslov v Sloveniji izvajamo preko partnerja GLS, stroški pošiljanja so 4.9€, neodvisno od teže in velikosti naročila. V primeru plačila po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.

STROŠEK DOSTAVE NA NASLOV V HRVAŠKI

Pošiljanje na naslov v Hrvaški izvajamo preko partnerja GLS, stroški pošiljanja so 8.9€, neodvisno od teže in velikosti naročila. Na naslov na Hrvaškem je možno naročilo in pošiljanje vseh izdelkov, razen ALU profilov. Zaradi prevelikih dimenzij ALU profilov ni možno naročiti na hrvaški naslov.

STROŠEK DOSTAVE NA NASLOV V AVSTRIJI IN NEMČIJI

Pošiljanje na naslov v Avstriji in Nemčiji izvajamo preko partnerja UPS, stroški pošiljanja so 14.9€, neodvisno od teže in velikosti naročila. Na naslov v Avstriji in Nemčiji je možno naročilo in pošiljanje vseh izdelkov, razen ALU profilov. Zaradi prevelikih dimenzij ALU profilov ni možno naročiti na avstrijski ali nemški naslov.

PAZLJIVEJŠE RAVNANJE Z OBČUTLJIVIMI IZDELKI

Vsi izdelki so pri pakiranju posebej zaščiteni z mehurčkasto ali papirnato folijo, tako, da se ne premikajo.
Lomljivi in stekleni izdelki se zapakirajo v dve kartonski embalaži. Med njima je zaščitna mehurčkasta ali papirnata folija, ki onemogoča premikanje.
Izdelki nestandardnih dimenzij, kot so ALU profili, se pakirajo v posebej zato narejene kartonske tulce. Znotraj tulcev jih ovijemo z mehurčkasto folijo, ki preprečuje premikanje.

ZAVAROVANA POŠILJKA

V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z GLS

Pošiljamo z dostavno službo GLS, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje: - Obveščanje o poteku dostave preko emaila.  - Kurir lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Mercator, BigBang, OMW ali GLS PAKETOMAT, kjer lahko paket dvignete 24h na dan). - Pri plačilu po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.  - V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure. - Pred dostavo vas kurir kontaktira s telefonskim klicem ali SMS-om.  - Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

30 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@inled.si.

PLAČILO

Po povzetju - plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe GLS, zato lahko kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico. Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Po predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.