Track sistem 48V SMART - WIDE SVETILKA 24W

Track sistem 48V SMART - WIDE SVETILKA 24W
Možnost upravljanja z daljincem Možnost spreminjanja barve svetlobe od 2700K do 6500K Možnost zatemnjevanja od 0% do 100%
39€ Brez DDV: 31.97€

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Možnost daljinskega upravljanja

Svetilko je mogoče upravljati z daljincem MULTI, katerega je potrebno dokupiti posebej. Celoten sistem tračnih svetil SMART je možno programirati, posamezna svetila lahko sprogramirate na ločene cone na daljincu. Na ta način lahko na isti tračnici ločeno upravljate različna svetila in tako popolnoma prilagodite sceno osvetlitve. Na enem daljincu je možno ločeno upravljati štiri cone svetil, na vsako od con pa lahko sprogramirate poljubno število svetil iz tračnega sistema SMART. Daljinec deluje na radijski povezavi, zato signal potuje mimo ovir, skozi tanke stene in zaprta vrata. Daljinca tako pri upravljanju ni potrebno usmerjati proti svetilki.

Možnost spreminjanja barve svetlobe

V svetilki so vgrajene CCT LED diode, katerim je mogoče spreminjati barvno temperaturo od 2700K do 6500K. Z daljincem lahko tako izberete točno takšen odtenek bele barve, kot ga želite, od izrazito toplo bele do hladno bele.

Možnost zatemnjevanja

Moč svetlobe je možno nastavljati kar preko daljinca, od 0% do 100%. Vsa svetila iz tračnega sistema SMART imajo funkcijo SOFTstart, kar pomeni, da se prižigajo in ugašajo s počasnim zatemnjevanjem.

Razpršena svetloba

Svetilka ima vgrajeno lečo širokega kota 120°, kar pomeni, da je snop svetlobe širok in razpršen.

Funkcija MEMORY

Vsa svetila iz sistema tračnih svetil SMART imajo vgrajeno funkcijo MEMORY, kar pomeni, da si ob izklopu napajanja zapomnijo zadnje stanje jakosti svetlobe in izbrano barvo. Ta funkcija je priročna v primerih, ko želite tračni sistem prižigati in ugašati kar preko navadnega stikala, daljinec pa uporabljati samo za nastavitve in spremembe.

Montaža

Montaža svetilke je zelo enostavna, v tračnico se vstavi iz vrha in se vanjo zaskoči s pomočjo magnetov in sponk.

Programiranje

Svetilko lahko sprogramiramo z daljincem MULTI. Pred prvo uporabo je potrebno daljinec sprogramirati. Takoj ko svetilko montirate na tračnico pod napajanjem, je potrebno znotraj 3 sekund na daljincu 3x pritisniti eno od štirih tipk I/0 spodaj. Pri uspešnem programiranju svetilka utripne trikrat, svetilko pa je sedaj možno upravljati s pritiskom na točno to izmed štirih tipk I/0 na daljincu spodaj. Na isto tipko je možno sprogramirati več svetil iz tračnega sistema SMART.

Za odstranitev povezave med svetilko in daljincem, morate svetilko odstraniti iz tračnice in jo ponovno montirati, znotraj 3 sekund pa na daljincu hitro 5x pritisniti tipko I/0.

Tehnični podatki

Barva svetlobe:2700K~6500K (katerikoli odtenek bele barve, od tople do hladne, je mogoče nastaviti z daljincem)
Domet daljinca:30m
Garancija:1 leto
Kot svetilnosti:120°
Moč:24W
Možnost zatemnjevanja:Da (0-100%, nastavitev je možno spreminjati z daljincem)
Napetost:48V
Svetlobni tok:1380lm