Track sistem 48V SMART - REFLEKTOR 12W

Track sistem 48V SMART - REFLEKTOR 12W
39€ Brez DDV: 31.97€

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Možnost daljinskega upravljanja

Reflektor je mogoče upravljati z daljincem MULTI, katerega je potrebno dokupiti posebej. Celoten sistem tračnih svetil SMART je možno programirati, posamezne reflektorje lahko sprogramirate na ločene cone na daljincu. Na ta način lahko na isti tračnici ločeno upravljate različne reflektorje ali svetila in tako popolnoma prilagodite sceno osvetlitve. Na enem daljincu je možno ločeno upravljati štiri cone svetil, na vsako od con pa lahko sprogramirate poljubno število reflektorjev in ostalih svetil iz tračnega sistema SMART. Daljinec deluje na radijski povezavi, zato signal potuje mimo ovir, skozi tanke stene in zaprta vrata. Daljinca tako pri upravljanju ni potrebno usmerjati proti reflektorju.

Možnost spreminjanja barve svetlobe

V reflektorju so vgrajene CCT LED diode, katerim je mogoče spreminjati barvno temperaturo od 2700K do 6500K. Z daljincem lahko tako izberete točno takšen odtenek bele barve, kot ga želite, od izrazito toplo bele do hladno bele.

Možnost zatemnjevanja

Moč svetlobe je možno nastavljati kar preko daljinca, od 0% do 100%. Vsa svetila iz tračnega sistema SMART imajo funkcijo SOFTstart, kar pomeni, da se prižigajo in ugašajo s počasnim zatemnjevanjem.

Usmerjena svetloba

Reflektor ima vgrajeno lečo ozkega kota 30°, kar pomeni, da je snop svetlobe ozek in fokusiran v točko.

Funkcija MEMORY

Vsa svetila iz sistema tračnih svetil SMART imajo vgrajeno funkcijo MEMORY, kar pomeni, da si ob izklopu napajanja zapomnijo zadnje stanje jakosti svetlobe in izbrano barvo. Ta funkcija je priročna v primerih, ko želite tračni sistem prižigati in ugašati kar preko navadnega stikala, daljinec pa uporabljati samo za nastavitve in spremembe.

Montaža

Montaža reflektorja je zelo enostavna, v tračnico se vstavi iz vrha in se vanjo zaskoči s pomočjo magnetov in sponk. Pri montaži je potrebno stisniti oba rdeča varnostna gumba na strani, saj v nasprotnem primeru reflektor ne deluje. Za odstranjevanje ja prav tako potrebno najprej stisniti rdeče gumbe, nato pa odstraniti reflektor.

Programiranje

Reflektor lahko sprogramiramo z daljincem MULTI. Pred prvo uporabo je potrebno daljinec sprogramirati. Takoj ko reflektor montirate na tračnico pod napajanjem, je potrebno znotraj 3 sekund na daljincu 3x pritisniti eno od štirih tipk I/0 spodaj. Pri uspešnem programiranju reflektor utripne trikrat, reflektor pa je sedaj možno upravljati s pritiskom na točno to izmed štirih tipk I/0 na daljincu spodaj. Na isto tipko je možno sprogramirati več reflektorjev in svetil iz tračnega sistema SMART.

Za odstranitev povezave med reflektorjem in daljincem, morate reflektor odstraniti iz tračnice in ga ponovno montirati, znotraj 3 sekund pa na daljincu hitro 5x pritisniti tipko I/0.

Tehnični podatki

Barva svetlobe:2700K~6500K (katerikoli odtenek bele barve, od tople do hladne, je mogoče nastaviti z daljincem)
Domet daljinca:30m
Garancija:1 leto
Kot svetilnosti:30°
Moč:12W
Možnost zatemnjevanja:Da (0-100%, nastavitev je možno spreminjati z daljincem)
Napetost:48V
Svetlobni tok:1100lm