Track sistem 48V SMART - NADGRADNA TRAČNICA

Track sistem 48V SMART - NADGRADNA TRAČNICA
Modularni sistem, skoraj neomejene možnosti kombiniranja Možnost programiranja in daljinskega upravljanja Enostaven za uporabo
16€/m Brez DDV: 13.11€/m

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Možnosti montaže

Tračnico je mogoče montirati na dva načina, kot nadgradni sistem - direktno na strop/steno ali kot viseči sistem - spuščen s pomočjo jeklenih vrvic. Postopka montaže sta opisana spodaj.

Direktna montaža - na strop ali steno
Tračnica je lahko položena horizontalno - na strop ali vertikalno - na steno. Pri direktni montaži je potrebno prevrtati notranjost tračnice, tračnica pa se nato direktno pritrdi v površino z vijaki. Vijaki za direktno montažo niso priloženi. V primeru sestavljanja večih kosov tračnic je priporočljivo sistem najprej sestaviti in šele nato fiksirati na strop/steno.

Viseča montaža - s pomočjo jeklenih vrvic
Sistem tračnih svetil je mogoče obesiti na strop in spustiti. Za to so potrebne jeklene vrvice za spuščanje in električni kabel s pokrovom. Ti izdelki niso priloženi in jih je potrebno dokupiti posebej. Najdete jih lahko tukaj:

Sestavljanje in spajanje večih kosov

Tračnice je mogoče medsebojno spajati, z uporabo kotnikov pa je mogoče ustvariti bolj kompleksne sisteme. Za vsak spoj sta potrebni dve spojki: spojka za tračnico in spojka za vezje. Pri nakupu tračnice prejmete samo tračnico brez dodatkov, zato je te spojke potrebno naročiti posebej. Najdete jih lahko tukaj:

Tehnični podatki

Dimenzije:Dolžina: 1m
Višina: 51mm
Širina: 27mm
Material:Aluminij
Napetost:48V