Track sistem BASIC - TRAČNICA

Track sistem BASIC -  TRAČNICA
Visoka kvaliteta, narejeno v EU Modularni sistem, skoraj neomejene možnosti kombiniranja
9€/m Brez DDV: 7.38€/m
Na zalogi Na zalogi več kot 50 kosov.

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Del tračnega sistema ECLIPSE

Tračni sistem ECLIPSE je modularni sistem svetil, pri katerem lahko posamezna svetila (reflektorje in viseča svetila) enostavno montiramo na tračnico. Tračnice se med seboj sestavljajo s pomočjo ravnih, L, T in + konektorjev, oblika končnega sistema in število svetil v sistemu sta tako lahko popolnoma prilagojena željam uporabnika. Svetila se v tračnico vpnejo, odpnjejo in premikajo s pomočjo KLIK sistema, ki je za uporabo zelo enostaven in ne potrebuje nobenega strokovnega znanja. Svetujemo vam, da si pred nakupom ogledate še članek o najpogostejših vprašanjih o tračnem sistem, ki ga lahko najdete na tej povezavi.


Tračni sistem pa je del celoten kolekcije ECLIPSE

Tračni sistem spada pod kolekcijo svetil ECLIPSE, v kateri lahko poleg vseh komponent za tračni sistem, najdete tudi samostoječa cevna, reflektorska, viseča in stenska svetila. Vsa svetila ECLIPSE si delijo enak stil, barvo in teksturo. Celotno kolekcijo si lahko ogledate na tej povezavi.


Priklop na 230V

Celoten tračni sistem Eclipse deluje na napetosti 230V. To pomeni, da se lahko priklopi direktno na hišno napetost 230V, napajalnik ni potreben. Za priklop na 230V je potreben napajalni zaključek, priklop pa je možen samo iz strani. Priklop na sredini NI MOGOČ!


Zaključki in spojke niso priložene

Pri nakupu tračnice prejmete samo tračnico, brez napajalnih ali slepih zaključkov. Ti so za priklop nujno potrebni, najdete jih lahko tukaj:

Tehnični podatki

Dimenzije:Dolžina: 1m/2m
Širina: 3.5cm
Višina: 2cm
Material:Aluminij
Napetost:230V