Vgradna svetilka za GU10 žarnico - OKROGLA BELA

Vgradna svetilka za GU10 žarnico - OKROGLA BELA
Priložen nastavek za GU10 žarnico z 10cm kabli V celoti kovinsko ohišje, brez plastike Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
2€ Brez DDV: 1.64€
Ni zaloge Izdelek ni več dobavljiv.

Obvestilo:
Tega izdelka žal nimamo več na zalogi in tudi ni več dobavljiv pri dobavitelju. Svetujemo vam, da si na naši spletni strani ogledate alternative.
Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Ne spreglejte

Pri nakupu dobite skupaj z vgradno svetilko še nastavek za GU10 LED žarnico, z 10cm dolgimi kabli. Ta se poveže direktno na 230V in za napajanje ne potrebuje napajalnikov ali drugih električnih naprav.


Uporaba v kopalnici in zunaj

Vgradna svetilka nima vodoodporne zaščite, uporabi se lahko v notranjih in pokritih zunanjih prostorih. V kopalnici se lahko vgradi najmanj 0.5m stran od tuš kabine/kadi, gledano s tlorisa.


Dimenzije izvrtine

Vgradna svetilka je primerna za vgradnjo v vse vrste votlih stropov. Za vgradnjo je potrebna okrogla izvrtina premera 75mm, zunanji premer vgradne svetilke pa je 85mm. Najmanjša globina je 15mm + višina žarnice. Za izrez izvrtine je najlažje uporabiti kronsko žago premera 75mm, katero najdete na povezavi tukaj.


Kompatibilnost z LED žarnicami

Vgradna svetilka se lahko uporabi z žarnico tipa GU10, premera 49mm - 51mm. Maksimalna moč žarnice je lahko 30W. Notranji del je gibljiv, zato lahko spreminjamo smer svetlobe žarnice. Kompatibilnost vgradne svetilke z LED žarnicami iz naše ponudbe lahko preverite v tabeli spodaj:

GU10 LED žarnica Philips CorePro SPOT 4.6W Da
GU10 LED žarnica Philips CorePro WIDE 5W Da
GU10 LED žarnica Philips MasterVL SPOT 4.9W Da
GU10 LED žarnica Philips MasterVL WIDE 6W Da

Tehnični podatki

Dimenzije:Zunanji premer: 85mm
Premer izvrtine: 75mm
Globina izvrtine: 15mm + višina žarnice
Material:Kovinska litina
Primerno za žarnice:GU10 LED/HALOGEN max. 30W