Track sistem BASIC - VISEČA SVETILKA CAGE A

Track sistem BASIC - VISEČA SVETILKA CAGE A
Visoka kvaliteta, narejeno v EU Modularni sistem, skoraj neomejene možnosti kombiniranja Možnost menjave LED žarnice
44€ Brez DDV: 36.07€
Ni zaloge Izdelek ni več dobavljiv.

Obvestilo:
Tega izdelka žal nimamo več na zalogi in tudi ni več dobavljiv pri dobavitelju. Svetujemo vam, da si na naši spletni strani ogledate alternative.
Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Del tračnega sistema ECLIPSE

Tračni sistem ECLIPSE je modularni sistem svetil, pri katerem lahko posamezna svetila (reflektorje in viseča svetila) enostavno montiramo na tračnico. Tračnice se med seboj sestavljajo s pomočjo ravnih, L, T in + konektorjev, oblika končnega sistema in število svetil v sistemu sta tako lahko popolnoma prilagojena željam uporabnika. Svetila se v tračnico vpnejo, odpnjejo in premikajo s pomočjo KLIK sistema, ki je za uporabo zelo enostaven in ne potrebuje nobenega strokovnega znanja. Svetujemo vam, da si pred nakupom ogledate še članek o najpogostejših vprašanjih o tračnem sistem, ki ga lahko najdete na tej povezavi.


Tračni sistem pa je del celoten kolekcije ECLIPSE

Tračni sistem spada pod kolekcijo svetil ECLIPSE, v kateri lahko poleg vseh komponent za tračni sistem, najdete tudi samostoječa cevna, reflektorska, viseča in stenska svetila. Vsa svetila ECLIPSE si delijo enak stil, barvo in teksturo. Celotno kolekcijo si lahko ogledate na tej povezavi.


Možnost krajšanja kabla

Pri dodajanju v košarico lahko izberete dolžino kabla, ki je priložen viseči svetilki. Kabel je naknadno možno skrajšati. Krajšanje je enostavno, odvečni del kabla se na strani nosilca odreže s kleščami in pritrdi v nosilec.


Visečo svetilko je možno vpeti z vrha

V tračnico se vpne od vrha in ne od strani, zato je montaža viseče svetilke možna tudi potem, ko je tračnica že fiksirana. Vpne in odpne se s pomočjo KLIK mehanizma.


Tračnica in ostale komponente niso priložene

Pri nakupu tega reflektorja prejmete samo reflektor, s KLIK mehanizmom za vpenjanje v tračnico. Tračnica in ostale komponete (zaključki in spojke) niso priloženi. Dokupiti jih je potrebno posebej, najdete jih lahko tukaj:


Žarnica ni priložena

Za visečo svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 40W, ki pa ni priložena.
Z visečo svetilko so kompatibilne vse LED žarnice v naši ponudbi

Tehnični podatki

Dimenzije:Premer kletke: 21cm
Višina kletke: 20cm
Dolžina kabla: 2m (kabel lahko sami krajšamo)
Material:Kovina
Mehanska zaščita:IP20
• svetilka ni vodoodporna
Napetost:230V
Primerno za žarnice:1x E27 LED ali halogen žarnica
• največja moč žarnice je lahko 40W
Žarnica priložena:Ne