Vlažilec zraka / razpršilec eteričnih olj RGB (napajanje preko vtikača)

Vlažilec zraka / razpršilec eteričnih olj RGB (napajanje preko vtikača)
Napajanje preko vtikača 230V Zaščita, ki se ob izpraznjenju avtomatsko izklopi RGB LED osvetlitev, ki se lahko tudi izklopi
34€ 15€ Brez DDV: 12.3€
Odprodaja Na zalogi zadnji kosi.

Bližnjice
Opis izdelka

V prostoru poskrbi za prijeten vonj

Razpršilec eteričnih olj vodo, zmešano z eteričnim oljem, spremeni v fino meglico in jo s 360-stopinjsko difuzijo razprši po prostoru in prispeva k boljšemu, sproščujočemu ter poživljajočemu počutju. Razpršilec je visok 10cm, njegov premer pa je 17cm.

250ml kapacitete za vodo

Enostavno snemljiv pokrov zakriva rezervoar za vodo s kapaciteto 250ml. V rezervoar se lahko nalije voda, zmešana z vsemi vrstami eteričnih olj, ki nato počasi izpareva. Poln rezervoar zadostuje za približno 10 ur delovanja, ob izpraznjenju pa vgrajena zaščita razpršilec avtomatsko izklopi.

Napajanje preko vtičnice

Razpršilec deluje na 230V adapter, ki pa je že priložen. Za delovanje pa je potrebna samo prosta vtičnica, kamor lahko priklopimo adapter.

Možnost LED osvetlitve in minimalističen dizajn

V notranjosti so vgrajene LED diode tipa RGB, zato lahko nastavimo sedem različnih barv svetlobe. V kolikor nam je osvetlitev moteča, jo lahko tudi popolnoma izklopimo. Dizajn je zelo minimalističen, bele barve, na razpršilcu pa ni nobenega logotipa.

Vgrajen timer za izklop

Razpršilec ima vgrajen timer, s katerim lahko nastavimo čas izklopa na 60, 120 ali 180 minut. Po pretečenem času, se razpršilec avtomatsko izklopi, ob popolnem izpraznjenju pa ga avtomatska zaščita izklopi že prej.