LED svetilka LUXpro L 40W

LED svetilka LUXpro L 40W
55€ Brez DDV: 45.08€
Ni zaloge Izdelek ni več dobavljiv.

Obvestilo:
Tega izdelka žal nimamo več na zalogi in tudi ni več dobavljiv pri dobavitelju. Svetujemo vam, da si na naši spletni strani ogledate alternative.
Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Minimalističen izgled in kvalitetna izdelava

Izgled LED svetilke LUXpro v pisarni LED svetilka LUXpro ima aluminijasto ohišje kvalitetne izdelave, brez vidnih vijakov. Zaradi višje svetilnosti je primerna predvsem za uporabo v pisarnah. V LED svetilki so vgrajene kakovostne komponente proizvajalca Philips.

Odlična alternativa klasičnim LED panelom

Popolna alternativa klasičnim LED panelom Zaradi minimalističnega izgleda in ne bistveno višje cene je v praksi odlična alternative klasičnim LED panelom dimenzij 60x60cm. Primerna je za nadgradno montažo na vseh vrstah stropov, betonskih, votlih ali armstrong.

Kvalitetna in enakomerna svetloba

Enakomerna svetloba zaradi mikroprizmatične leče na LED diodah Za enakomerno svetlobo poskrbi mikroprizmatična leča, ki ima za razliko od navadne mlečne leče boljšo prepustnost in posledično boljši izkoristek. Kot svetilnosti LED svetilke je 120°, svetloba osvetli celoten prostor zelo enakomerno.

Visoka svetilnost za uporabo v pisarnah

Visoka svetilnost in energetska učinkovitost pri LED svetilih LED svetilka LUXpro oddaja svetilnost 4400lm in ima izkoristek kar 110lm/W, kar jo uvršča med energetsko zelo učinkovita LED svetila. Po svetilnosti se lahko primerja z močnejšim LED panelom 60x60cm.

Koliko LED svetilk LUXpro L potrebujemo v pisarni?

Pri razsvetljavi pisarn velja mednarodni standard, da mora biti svetilnost, merjena na delovni mizi, vsaj 500lux (1 lux = število lumnov na 1 m2). Zato smo za lažjo odločitev pri nakupu LED svetil pripravili seznam, ki pove, koliko LED svetilk LUXpro potrebujemo, da po mednarnodnih standardih osvetlimo pisarniški prostor.
0-8m2 ... 1 LED svetilka LUXpro L
8-16 m2 ... 2 LED svetilki LUXpro L
16-24 m2 ... 3 LED svetilke LUXpro L
24-32 m2 ... 4 LED svetilke LUXpro L
32-40 m2 ... 5 LED svetilk LUXpro L

Izbira barve svetlobe

Toplo bela svetloba nadgradnega LED panelaTOPLA BELA
Topla bela je podobna svetlobi klasične žarnice, priporočamo jo za bivalne prostore, kot so kuhinja, dnevna soba in spalnica.
Dnevno bela svetloba nadgradnega LED panelaDNEVNA BELA
Je bela barva, z malo rumenega odtenka, zato je priporočljiva predvsem za uporabo v pisarnah, trgovinah in poslovnih objektih.

Tehnični podatki

Barva svetlobe:Topla bela (3000K)
Dnevna bela (4000K)
Barvni videz - CRI:>80
Dimenzije:Dolžina: 113cm
Širina: 5.3cm
Višina: 5.3cm
Garancija:3 leta
Kot svetilnosti:120°
Moč:40W
Možnost zatemnjevanja:Ne
Svetlobni tok:4400lm