Namizna LED svetilka SMART

Namizna LED svetilka SMART
Brezžični polnilec za pametne telefone Možnost izbire odtenka svetlobe Možnost zatemnjevanjaUSB vtičnica za polnjenje
59€ 28€ Brez DDV: 22.95€
Odprodaja Na zalogi zadnji kosi.

Bližnjice
Opis izdelka

Možnost izbire barve svetlobe

S pritiskom na tipko M lahko izbiramo med različnimi barvami svetlobe. Svetloba ima na človeka pomemben vpliv, saj glede barvo svetlobe človeško telo uravnava nivo energije in zaspanosti. V jutranjih urah, ko telo potrebuje več energije, je zato priporočljivo uporabljati hladnejšo, bolj modrikasto barvo svetlobe. V večernih urah, ko telo potrebuje počitek, pa je zato priporočljivo uporabljati toplješo, bolj rumenkasto barve svetlobo. S to svetilko lahko enostavno preklapljamo med toplejšimi in hladnejšimi odtenki svetlobe.


Možnost regulacije svetilnosti

LED svetilka ima vgrajeno dimmer funkcijo, s katero lahko ob pritiskom tipk GOR in DOL reguliramo moč svetlobe. Tudi sama moč svetlobe ima na človeka velik vpliv, saj tudi glede na njo človeško telo uravnava nivo energije in zaspanosti. Zjutraj in popoldne je zato priporočljivo uporabljati čim večjo svetilnost, zvečer pa čim manjšo, da se lahko telo umiri in pripravi na počitek.


Gibljivi zglobi za popolno nastavitev

Pozicijo LED svetilke lahko enostavno spreminjamo s pomočjo vgrajenih gibljivih zglobov, s katero si lahko LED svetilko nastavimo na željen položaj.


Brezžično polnjenje pametnih telefonov

Podstavek LED svetilke ima vgrajeno tehnologijo za brezžično polnjenje pametnih telefonov in drugih naprav. Polnjenje je mogoče samo v primeru, da tudi vaša naprava podpira brezžično polnjenje.


USB vtičnica za polnjenje naprav s kablom

V kolikor imate telefon ali napravo, ki brezžičnega polnjenja ne podpirata, lahko za polnjenje uporabite USB vtičnico na strani LED svetilke. Potrebno je uporabiti klasičen USB polnilni kabel, ki pa ni priložen.


Priklop v klasično vtičnico

LED svetilki je priložen napajalni adapter, ki se lahko priklopi v klasično hišno vtičnico za napetost 230V.

Tehnični podatki

Dimenzije:Premer podstavka: 18cm
Višina: 41.5cm
Garancija:1 leto
Material:Plastika
Mehanska zaščita:IP20
• LED svetilka ni vodoodporna
Moč:10W
Napetost:230V (napajalnik priložen)
Žarnica priložena:Da (LED diode so vgrajene v svetilko in se jih ne da zamenjati)