Blagajna
Iskanje

Stenska svetilka SPECTRE CUBE

Hitra dobava
Možnost vračila 30 dni

Stenska svetilka SPECTRE CUBE

Cena z DDV: 16.00€ Cena brez DDV: 13.11€

Montaža na vse vrste stropov

Svetilka je primerna za montažo na vseh vrstah stropov. Ohišje svetilke kvadratne oblike, dimenzij 9cm x 9cm x 9cm. Ohišje je v celoti kovinsko, pokrov na svetilki pa narejen iz pravega stekla.

Izbira barve ohišja

BELA
BRUŠENA KOVINA
TEMNO SIVA

Žarnica ni priložena

Za svetilko je primerna ena G9 žarnica, maksimalne moči 50W, ki pa ni priložena.

Kompatibilne LED žarnice

G9 LED žarnica 3W Da
G9 LED žarnica 4.5W Da

Tehnični podatki

Dimenzije Širina: 90mm Višina: 90mm Širina od stene: 90mm
Material Ohišje iz kovine / Senčilo iz pravega stekla
Napetost 230V
Primerno za žarnice 1x G9 žarnica, maskimalna moč žarnice je lahko 50W.
Žarnica priložena Ne

Imate vprašanje?

Iščem stensko svetilko za kopalnico nad ogledalom. Razmišljam o reflektorju ali o Cube svetilki. Prosim za informacije, ali je svetloba dovolj močna za uporabo ob ogledalu (npr make-up)? Ali je katera druga bolj primerna? Ogledalo bo okrogle oz nepravilne ovalne oblike in ne želim dati klasične podolgovate svetilke, ki so običajno del ogledala.
Svetloba za vaš namen verjetno ne bo dovolj močna. Poleg tega svetilka sveti gor in dol. Mogoče bi razmišljali o kakšni malce večji in bolj direktno osvetlitvijo - npr. Stenska svetilka SPECTRE S ali M. Dimenzije imate navedene ob vsaki svetilki pod tehničnimi podatki.
Doma opremljamo dnevno sobo velikosti 4,5 x 4,5 m. Na dve nasprotujoci si steni bi radi postavili po dve in dve cube svetilki. Zanima me koliksen radius svetlobe oddaja ena svetilka oziroma koliko v cm znasa zarek svetlobe v vsako smer (gor in dol).
Svetilka ima mlečno steklo in je svetloba razpršena. Pri 3W led žarnici sega svetloba cca. 0,5m - 1m daleč. Sicer pa so te svetilke namenjene za dodatno ali ambientalno razsvetljavo.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!