Blagajna
Iskanje

Reflektor ECLIPSE M

Hitra dobava
Možnost vračila 30 dni

Reflektor ECLIPSE M

Cena z DDV: 19.00€ Cena brez DDV: 15.57€

Montaža na vse vrste stropov

Svetilka je primerna za montažo na vseh vrstah stropov, popolna je za prostore, kjer želimo izgled vgradnih luči, vendar nam tip stropa ne dopušča vgradnje. Ohišje je visoko 13cm in ima premer 13cm in je v celoti kovinsko.

Uporaba v kopalnici

Nima vodoodporne zaščite, zato jo je pri uporabi v kopalnici potrebno montirati vsaj 60 cm stran od kadi/umivalnika, gledano s tlorisa. Zunaj se lahko montira samo tam, kjer ni direktno izpostavljena dežju.

Izbira barve ohišja

BELA
SVETLO SIVA
ČRNA

Žarnica ni priložena

Za svetilko je primerna ena GU10 LED žarnica, maksimalne moči 10W, ki pa ni priložena. Halogen žarnice niso primerne, saj so premočne.

Kompatibilne LED žarnice

GU10 LED žarnica 3W Da
GU10 LED žarnica 6W Da
3stepDIMM GU10 LED žarnica 5W Da
GU10 LED žarnica ES111 9W Da
Pametna GU10 LED žarnica Da

Tehnični podatki

Dimenzije Premer: 13cm Višina: 13cm
Material Kovina / Difuzor iz pleksi stekla
Napetost 230V
Primerno za žarnice 1x GU10 LED žarnica, največja moč je lahko 10W. Pri dimenzijah ni omejitev, v svetilko se lahko vgradijo vse žarnice v naši ponudbi.
Žarnica priložena Ne

Imate vprašanje?

Ali lahko reflektor montiram na knauf oziroma kakšen je način montaže?
Reflektor ECLIPSE M lahko montirate tudi na mavčni strop (knauf).
Na kakšen način se luč montira na strop?
Svetilka ima kovinski nosilec, ki se privijači na strop. Na ta nosilec, pa se nato z zasukom fiksira vidni del svetilke.
Imam hodnik 10 metrov dolžine, 1,2 metra širine in 2,4 metra višine. Pa me zanima ali bi za ta prostor zadostovali štirje taki reflektorji enakomerno razporejeni po stropu in s kakšnimi žarnicami?
Na hodnikih načeloma ni potrebna velika svetilnost, tako da bodo štirje reflektorji verjetno zadoščali. Da bo svetloba zadostna, bi bilo mogoče dobro izbrati 6W žarnice.
Rabil bi taka 4 svetila. Namestil bi jih na hodnik dolg 10 metrov in širok 1,2 metra, ter visok 2,35 metra. Zanima me če bi bila za takšen prostor ustrezna?
Glede dolžino prostora bi po našem mnenju vsaka svetilka morala imeti 10W-15W. Žal pa GU10 LED žarnic, z močjo večjo od 6W nimamo v ponudbi.Edina možnost bi bila, da se odločite za ECLIPSE L svetilko, v katero lahko montirate E27 LED žarnice, ki so dobavljive v večji moči.
Je reflektor ECLIPSE M vodoodporen oz. ga lahko montiram na strop v kopalnici? Svetilnost verjetno ne bi bila problem, saj je kopalnica majhna (2x2m).
Svetilka ni vodoodporna. V kopalnici jo lahko montirate, v kolikor je cca. 60cm stran od tuša oz. banje - gledano tlorisno.Vanjo pašejo GU10 žarnice - mi imamo najmočnejše 6W, kar je primerljivo s 50W halogen žarnico.
Ali je svetilko ECLIPSE M mogoče dobiti tudi brez plastičnega difuzorja?
Omenjene svetilke žal ni možno dobiti brez plastičnega difuzorja.
Zanima me omenjena luč, ampak nisem prepričan, če bi bila svetilnost zadostna. Menite, da bi bilo to dovolj za osvetlitev prostora? Dali bi namreč omenjene luči po celem stanovanju.
Zadostnost je odvisna od števila svetilk. V te svetilke paše 1x GU10 LED žarnica, največja moč je lahko 10W. Najmočnejša iz naše ponudbe je 6W, kar je kot cca. 50W halogen (klasika). Za zadostno osvetlitev prostora bi jih morali razporediti v obliki mreže na razdalji cca. 1m - 1.5m.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!