Blagajna
Iskanje

Reflektor ECLIPSE L

Hitra dobava
Možnost vračila 30 dni

Reflektor ECLIPSE L

Cena z DDV: 24.00€ Cena brez DDV: 19.67€

Montaža na vse vrste stropov

Svetilka je primerna za montažo na vseh vrstah stropov, popolna je za prostore, kjer želimo izgled vgradnih luči, vendar nam tip stropa ne dopušča vgradnje. Ohišje je visoko 20cm in ima premer 13cm in je v celoti kovinsko.

Uporaba v kopalnici

Nima vodoodporne zaščite, zato jo je pri uporabi v kopalnici potrebno montirati vsaj 60 cm stran od kadi/umivalnika, gledano s tlorisa. Zunaj se lahko montira samo tam, kjer ni direktno izpostavljena dežju.

Izbira barve ohišja

BELA
SVETLO SIVA
ČRNA

Žarnica ni priložena

Za svetilko je primerna ena E27 LED žarnica, maksimalne moči 20W, ki pa ni priložena. Halogen žarnice niso primerne, saj so premočne.

Kompatibilne LED žarnice

E27 LED žarnica A50 3W Da
E27 LED žarnica A60 7W Da
E27 LED žarnica A60 11W Da
3stepDIMM E27 LED žarnica 9W Da
3stepCOLOR E27 LED žarnica 9W Da
Pametna E27 LED žarnica Da

Tehnični podatki

Dimenzije Premer: 13cm Višina: 20cm
Material Kovina / Difuzor iz pleksi stekla
Napetost 230V
Primerno za žarnice 1x E27 LED žarnica, največja moč je lahko 20W. Pri dimenzijah ni omejitev, v svetilko se lahko vgradijo vse žarnice v naši ponudbi.
Žarnica priložena Ne

Imate vprašanje?

To luč "REFLEKTOR ECLIPSE L" želim kupiti za v kuhinjo, Želim si "toplo" svetlobo (npr. 3000 K), katero žarnico naj kupim zraven?
V ECLIPSE L svetilke pašejo sijalke z E27 podnožjem. Uporabite lahko katerokoli E27 LED žarnico iz naše ponudbe, pri dodajanju LED žarnice v košarico pa izberite toplo belo barvo svetlobe. Ta ima temperaturo 3000K.
Pri tehnicnih specifikacijah pise: max moc 20W. Je to misljena nazivna moc ali moc, ki je navedena kot primerjava z navadno svetilko?
Mišljena je nazivna - dejanska moč oz. poraba in ne primerjava z navadno svetilko.
Reflektor bi uporabili za osvetlitev hodnika (visina stropov 2,6m). Koliko lumnov svetlobe potrebujemo? Ali je reflektor s pleksi steklom, ki razprsi svetlobo primeren za nas namen?
Reflektor je primeren tudi za razsvetljavo hodnika. V kolikor želite čim močnejšo svetlobo, izberete E27 LED žarnica 11W. Koliko lumnov potrebujete, pa je težko reči, saj je odvisno od površine prostora in željene jakosti svetlobe.
Ali je možno to svetilko vgraditi v knauf strop in ali je primerna za nad kuhinjski pult - otok?
Svetilko lahko uporabite tudi za tak namen. Montaža je možna tudi v mavčni strop - le uporabiti morate vložke za vijake, ki so namenjeni za knauf plošče.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!