3x Basic pokrov

3x Basic pokrov
14.95€ Brez DDV: 12.25€
Odprodaja Na zalogi zadnji kosi.

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Površina, odporna na praske in enostavna za čiščenje

Celotna kolekcija stikal in vtičnic ima površino, izdelano iz kaljenega stekla. Takšno steklo je zelo trdno, zato so stikala odporna na praske. Zaradi popolnoma ravne površine je čiščenje zelo enostavno, ker pa je barvi nanos na hrbtni strani, stikalo nikoli ne zbledi.

Modul ni priložen

Sistem stikal je sestavljen iz treh delov, steklenega pokrova, kovinskega okvirja in modula. Pri naročilu steklena pokrova je priložen samo kovinski okvir. Modul ni priložen in ga je potrebno naročiti posebej. Module najdete v kategoriji moduli.

Enostavna montaža in demontaža

Pokrov se na modul zaskoči s pomočjo štirih jezičkov (na sliki označeno z modrimi krogi). Demontaža stikala je mogoča z ravnim izvijačem, ki se ga vstavi v zarezo spodaj (rdeči krog).

Dimenzije pokrova

Pokrov ima gledano od spredaj širino(A) 222mm in višino(B) 80mm. Gledano od strani, je pokrov (stekleni del + nosilni okvir) širok(C) 8mm. Nosilni okvir na hrbtni strani je enake barve kot stekleni del.

Dimenzije, potrebne za montažo

Sistem stikala in vtičnic je kompatibilen samo z okroglimi dozami, ki imajo luknjice za vijake. Razmak med vijaki(A) mora biti 60mm. Razmak med vijaki(B) mora biti 10mm. Za montažo v dozo zadostujeta že dva vijaka, ki sta lahko privijačena navpično ali vodoravno.

Tehnični podatki

Garancija:1 leto
Material:Kaljeno steklo spredaj / Okvir iz umetne mase zadaj
Širina od stene:Skupaj 8mm (4mm steklo + 4mm okvir)
Posebnost:Površina, odporna na praske
Kompatibilnost z moduli:3x Basic modul
Višina (gledano od spredaj):80mm
Širina (gledano od spredaj):222mm
Sistem montaže na modul:Klik, vijaki niso vidni