Obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 30.4. odsotni. Vsa naročila oddana med 27.4. in 2.5. bodo odposlana v četrtek, 3.5.. Hvala za razumevanje.
SecuCert seal

Touch stikalo WHITE - enopolno navadno

Na zalogi v večji količini.

Cena z DDV: 19.90€ / kos

Šifra izdelka: 1231
HITRA DOSTAVA
95% naročil oddanih do 12.00 ure pošljemo isti dan.
GARANCIJA
Touch stikala in dodatki imajo 2 leti garancije.
GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
Izdelek lahko brez razloga vrnete v kar 30 dneh.
Stikalo deluje na dotik, za delovanje uporablja kapacitivni senzor, istega kot pametni telefoni. Takšen senzor prepoznava samo dotik prsta, zato ni naključnega prižiganja.
Prednja stran je narejena iz pravega stekla, ki je popolnoma gladko in visokega sijaja. Za razliko od plastičnih stikal ga lahko čistimo s čistili in tudi po večletni uporabi ne zbledi.
Ima dvobarvni LED indikator stanja. Stikalo je primerno za uporabo zunaj ali notri, na vlažnem ali na suhem.
Stikalo lahko naročite z možnostjo daljinskega upravljanja, poveže se lahko z daljinci iz naše ponudbe. Ima doseg 30m, signal pa potuje tudi skozi zaprta vrata in tanjše stene.
Stikalo je enopolno, kar pomeni, da lahko upravlja samo eno vejo luči. V primeru, da menjavate staro stikalo, dodatne spremembe nisi potrebne. Potek montaže in navodila si lahko ogledate v članku Montaža in programiranje stikal na dotik.
Montira se lahko v klasično okroglo dozo z luknjicami za vijake, razmaka 60mm(A). Globina doze mora biti najmanj 40mm(B).
Nanj lahko priklopimo halogen, LED ali varčno sijalko. Potrebna je minimalna poraba 5W, če je manjša moramo uporabiti LED adapter.
V istem prostoru se najbolje kombinira z vtičnicami in navadnimi stikali linije WHITE. Celotna linija WHITE ima okvir narejen iz stekla, enake barve. Zunanje dimenzije stikal in vtičnic so enake, to je 80*80mm.
Dimenzije steklenega pokrova 80*80*4mm
Domet daljinca (samo pri daljinski verziji) 30m (signal potuje tudi skozi vrata in tanke stene)
Frekvenca daljinca (samo pri daljinski verziji) 433.92MHz
Funkcije stikala Vklop(ON) / Izklop(OFF)
Maksimalna poraba 1000W
Maksimalni tok 5A
Minimalna poraba 5W
Ni primerno za grelce vode, ventilatorje, infrardeče grelce, druge električne naprave, sijalke z induktivno dušilko
Poraba med mirovanjem 0.1mW
Primerno za doze Razmak med vijaki: 60mm Minimalna globina: 40mm
Primerno za napetost AC 100-250V
Primerno za žarnice Varčne, LED, Halogen, Edison
Temperatura okolja -30°C ~ +70°C
Garancija 2 leti
Življenjska doba (število vklopov) 100.000
Glede na napisano sklepam, da so ta touch stikala primerna predvsem za luči. Bi lahko glede na to, da je kot maksimalna poraba navedeno 1000W s tem stikalom upravljal IR grelni panel z močjo 700W ? Ali spada to že pod kategorijo "ni primerno za", kjer je navedeno : grelce vode, ventilatorje, infrardeče grelce, druge električne naprave, sijalke z induktivno dušilko... ? ( Franc, 11/09/2017 )
Tako je, Touch stikala so predvsem namenjena za vklop/izklop luči.
Z upravljanjem IR grelca sicer nimamo izkušenj, vendar bi zadevo raje odsvetovali. Pogosto se namreč dogaja, da ventilatorji in ostale el. naprave v omrežje pošiljajo razne šume, ki motijo vezje stikala in povzročajo nepravilno delovanje. Za vklop teh naprav priporočamo uporabo Basic stikal (s fizično tipko) iz iste serije kot so Touch stikala. Pri Basic stikalih pa je max. tok 10A. 
Je kakšna možnost upravljanja stikal prek smart phone aplikacij? ( Gregor, 15/03/2017 )
Upravljanje preko smart phone aplikacij žal ni možno.
Ali je daljinec mini ki ga imte v ponudbi kompatabilen s tem stikalom? ( Elvis, 26/11/2016 )
Hvala za vaše vprašanje. Daljinec mini je kompatibilen s tem stikalom, vendar morate pri naročilu izbrati funkcijo daljinskega upravljanja stikala.
Pri vas imam namen naročiti en kos "Enopolno Touch stikalo". Preko tega stikala imam namen priključiti dve stenski lučki v COB LED tehnologiji, katerih skupna moč ne dosega 10W. Stenski lučki sta vezani vzporedno in imata vgrajen vsak svoj trafo iz AC 220V na DC 12V. Ali bo kljub temu prišlo do utripanja zidnih LED luči in bo potrebno priključiti "Adapter za LED sijalke". V kolikor bo prišlo do utripanja, me zanima ali je potrebno priključiti v vsako stensko luč svoj adapter ali pa bo potrebno vgraditi adapter le v eno? ( Drago, 13/11/2016 )
Ker imamo novo serijo stikal, ki nimajo več težav z min. močjo svetilk, vaši lučki ne bi smeli utripati.
Glede na to, da je potreben adapter, če je breme manjše od 25W (imam stikalo ki upravlja le eno luč z 1 LED sijalko moči 8W), ali to potem pomeni, da se z uporabo adapterja dejansko potegne moč cca 25 W ? Ker, če je temu tako, to nekako devalvira uporabo tako varčne LED sijalke, če je porabljena moč na koncu toliko višja. Ali se morda motim ? ( Blaž, 01/07/2016 )
Adapter za led sijalke ima 0.2W lastne porabe. Preprečevanje utripanja ne izvaja s povečanjem porabe na 25W.
Kakšne motnje bi bile na led stropni svetilki 18W z uporabo enopolnega stikala na dotik? ( Gost, 21/12/2015 )
Ker ima stikalo minimalno porabo 20-25W, bi se lahko pri izklopljeni svetilki pojavilo utripanje. To preprečimo z uporabo adapterja za LED sijalke, ki ga zvežemo k sami svetilki.
Kaj pomeni, da mora biti minimalno breme vsaj 25W? Gledam LED žarnice na vaši strani in so na primer 7-9W. A to pomeni, da to stikalo ni primerno zanje? Kaj točno naj gledam, da bom vedel, če je primerno? ( Gost, 21/12/2015 )
Stikalo potrebuje najmanj 20-25W obremenitve, to pomeni, da mora biti nanj vezane najmanj 3-4 LED žarnice moči 7W. V primeru manjše obremenite lahko uporabite tudi posebej temu namenjen adapter za LED sijalke.

Ali se stikalo lahko motira na fasado zunaj? Kakšna je IP zaščita? ( Gost, 21/12/2015 )
Stikalo ima zaščito IP20. Zunaj se lahko montira v primeru, da je pod streho oz. ga voda / dež ne more doseči.
Ali obstajajo enaka menjalna stikala? (vec stikal vezanih na eno luc?) ( Gost, 21/12/2015 )
Da, obstajajo tudi enopolna in dvopolna menjalna stikala, s katerimi lahko eno luč upravljate z različnih koncev.
Zanima me kaj ce je breme manjse od 25w a dela potem ali ne in kako je pa potem z izmenicnim stikalom ter kriznim? ( Gost, 21/12/2015 )
 Za bremena manjša od 25W lahko uporabite adapter za LED sijalke. V ponudbi imamo menjalna stikala, ki jih lahko vežete tudi po tri skupaj. Ta stikala delujejo nekoliko drugače od klasičnih, za razlago si oglejet članek Tipi stikal
Za bremena manjša od 25W je torej potrebno uporabiti adapter za LED. Ali ro velja za vse vrste bremen (led z napajalnikom, varčne žarnice,...) Kakšna je poraba samega stikala? ( Gost, 21/12/2015 )
Da, minimalno breme velja za vse  vrste svetilk in žarnic. Stikalo v stanju pripravljenosti porabi približno 0.2W.
Če kupim nadgradna LED svetilko 18W  ali LED plafonjero ROBYN M 18W, se lahko izognem nakupu dodatnega adapterja za samo stikalo? Sodeč po enem izmed odgovorov, namreč ne. ( Gost, 21/12/2015 )
Poraba svetilke je 18W, kar je nekje na meji minimalne porabe tega touch stikala, zato vseeno svetujemo nakup LED adapterja. Tega lahko montirate v ohišje same LED svetilke.

Imate vprašanje?

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri naročilu nad 55 EUR so stroški pošiljanja brezplačni. Pri nakupu do 55 EUR je strošek dostave 3,90 EUR. V primeru plačila po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.

HITRA DOSTAVA

Naročila, oddana do 13.00 ure v 95% odpošljemo naprej še isti dan, tako, da so na dostavi že naslednji dan.

PAZLJIVEJŠE RAVNANJE Z OBČUTLJIVIMI IZDELKI

Vsi izdelki so pri pakiranju posebej zaščiteni z mehurčkasto ali papirnato folijo, tako, da se ne premikajo.
Lomljivi in stekleni izdelki se zapakirajo v dve kartonski embalaži. Med njima je zaščitna mehurčkasta ali papirnata folija, ki onemogoča premikanje.
Izdelki nestandardnih dimenzij, kot so ALU profili, se pakirajo v posebej zato narejene kartonske tulce. Znotraj tulcev jih ovijemo z mehurčkasto folijo, ki preprečuje premikanje.

ZAVAROVANA POŠILJKA

V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z GLS

Pošiljamo z dostavno službo GLS, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje: - Obveščanje o poteku dostave preko emaila.  - Kurir lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Mercator, BigBang, OMW ali GLS PAKETOMAT, kjer lahko paket dvignete 24h na dan). - Pri plačilu po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.  - V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure. - Pred dostavo vas kurir kontaktira s telefonskim klicem ali SMS-om.  - Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

30 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@inled.si.

PLAČILO

Po povzetju - plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe GLS, zato lahko kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico. Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Po predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.

Stroški dostave

Naročilo pod 55 € - 3,90 €
Naročilo nad 55 € - Brezplačna dostava

Čas dostave

Večino naročil oddanih do 12.00 ure pošljemo isti dan, dostava je naslednji delovni dan.

Dostava z GLS

Obveščanje o poteku dostave preko emaila.
Kurir lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk.
Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Pri plačilu po povzetju lahko plačate tudi s kartico.
Pošiljka je zavarovana proti poškodbam.

Možnosti plačila

Po povzetju
Ob dostavi plačate kurirju z kartico ali gotovino.
Po predračunu
Po zaključenem nakupu na email prejmete predračun, znesek nakažete direktno na transakcijski račun.
Zakaj inLED.si?
 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.
 • Vsi izdelki v ponudbi so na zalogi.
 • 90% naročil, oddanih do 13.00 ure, odpošljemo isti dan.
 • Garancija zadovoljstva, 30 dni.
 • Garancija na vse izdelke.
Dejstva, ki nas potrjujejo
 • Uspešno poslujemo že 7. leto.
 • V ponudbi več kot 1000 artiklov.
 • Odposlanih več kot 60.000 naročil.
 • Več kot kot 30.000 zadovoljnih strank.
 • Prisotni na celotnem EU trgu.
 • Enako razmerje novih in starih strank.
Stopite v stik