Blagajna
Iskanje

Vgradna stenska LED svetilka SIGMA II

9.90€ Cena brez DDV: 8.11€
Ta izdelek žal ni več dobavljiv.

Uporaba notri ali zunaj

Svetilka ima IP54 vodoodporno zaščito, zato je primerna za uporabo zunaj. Uporabimo jo lahko tudi v notranjih prostorih, najpogosteje se uporablja pri razsvetljavi stopnišča.

Dimenzije

Za vgradnjo je priložena plastična doza, širine 10.5cm, višine 3cm in globine 6.5cm, svetilka se vanjo pritrdi z vijaki. Gledano od spredaj, je svetilka široka 11cm in visoka 4.5cm.

Vgrajene LED diode, barva svetlobe in kot svetilnosti

Svetilka že ima vgrajene LED diode z napajalnikom in se priklopi direktno na hišno napetost 230V. LED diode oddajajo svetlobo hladno bele barve, svetilnost se lahko primerja s klasično žarnico moči 5W in je dekorativnega namena. Svetloba ima širok kot svetilosti 180°.

Vprašanja kupcev

Imate vprašanje?

Ali lahko te stenske luči zaporedno vežem v dozi eno za drugo po stopnišču?
Lahko jih vežete eno za drugo. V bistvu mora biti vezava vzporedna. Do vsake je namreč potrebno pripeljati fazo in nulo.
V hiši imamo 32 stopnic. Zanima me na vsako katero stopnico bi postavil omenjeno led oz koliko jih potrebujem? in ali je možno priklopit senzor gibanja, da se prižgejo ko začneš hodit po stopnicah? hvala
Na katero od stopnic bi postavili svetilko je odvisno od vašega okusa in želje. Če vam je glavno to, da bodo stopnice razsvetljene, je dovolj tudi, če vgradno svetilko namestite na vsako tretjo stopnico. Osebno pa je nam bolj všeč, če je svetilka na vsaki drugi stopnici. Kar se tiče možnosti priklopa na senzor gibanja, lahko omenjene svetilke priklopite na katerikoli senzor gibanja iz naše ponudbe.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Stroški dostave

Naročilo pod 55€ - 3,90€
Naročilo nad 55€ - Dostava je brezplačna

Čas dostave

Izdelek, ki je na zalogi, je odposlan v roku treh delovnih dni. Ko je izdelek odposlan, je v večini primerov v dostavi že naslednji delovni dan. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vam rok dobave javimo na E-mail naslov.

Dostava z GLS

Obveščanje o poteku dostave preko emaila.
Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Pri plačilu po povzetju lahko plačate tudi s kartico.
Pošiljka je zavarovana proti poškodbam.

Možnosti plačila

Po povzetju
Ob dostavi plačate kurirju z kartico ali gotovino. Ker se dostava vrši preko dostavne službe GLS, ne plačate dodatne provizije.
Po predračunu
Po zaključenem nakupu na email prejmete predračun, znesek nakažete direktno na transakcijski račun našega podjetja.