Blagajna
Iskanje

Senzor gibanja 360° VGRADNI MINI

9.90€ Cena brez DDV: 8.11€
Ta izdelek žal ni več dobavljiv.
IP20
ni vodoodporen
LED
kompatibilen
6m
domet senzorja
360°
kot senzorja
Senzor je namenjen vgradnji v pohištvo, domet senzorja je 6m, zato je posebej primeren za vgradnjo v garderobne omare in predale. Priklopimo ga lahko na vrste LED razsvetljave, tudi LED trakove, vendar ga je potrebno v tem primeru zvezati pred napajalnik. Na senzorju lahko nastavimo čas osvetlitve. To je trajanje ON stanja na senzorju, ko enkrat zazna gibanje. Izbiramo lahko med prednastavljenimi vrednostmi 5s, 30s, 1min, 3min, 5min in 8min. do 7 minut.

Navodila za uporabo

Senzor gibanja deluje sano na napetosti 220V. Povežemo ga enako kot vse senzorje 220V v naši ponudbi, točna navodila lahko najdete na povezavi Montaža senzorjev gibanja

Dolžina kabla MINI senzorja

MINI senzor je na modul povezan s kablom dolžine cca. 20cm. Ta kabel sami podaljšamo, pri tem prekinemo obstoječ kabel in ga podaljšamo z navadnim trožilnim kablom. Zaradi nizke napetosti senzorja lahko uporabimo navaden zvočniški ali telefonski kabel.

Vprašanja kupcev

Imate vprašanje?

Ali senzorju lahko skrajšaš domet, in če na koliko minimalno?
Senzor ima na voljo 2 opciji nastavitve občutljivosti: Višja občutljivost – večji prostori (stikalo na spodnji poziciji) Nižja občutljivost – manjši prostori (stikalo na zgornji poziciji) Koliko se s tem zmanjša domet, pa žal ni podano iz strani proizvajalca.
Zanima me če se modri kabel zveže na nulo, rjavi pa na fazo?
Da, modri kabel se veže na nulo, rjavi pa na fazo.
Torej senzor lahko naštimam na 8 min kaj pa potem? Bo ugasnil svetilo in bom moral narediti kakšnjo kretnjo ali bo zadeva delovala skozi nemoteno dokler so premiki v prostoru?

Nastavljeni čas vklopa se po podatkih proizvajalca odšteva od zadnjega premika. V kolikor stalno zaznava premike, bi načeloma moral delovat nemoteno.

Ali lahko sam senzor zmontiramo zunaj (pod spirovcem) in do notri potegnemo kabel, kjer bi bil modul? Zanima me tudi, ali je domet zaznavanja?
Sam senzor lahko montirate zunaj - boste pa morali podaljšati njegov priključni kabel. Originalni namreč ni dovolj dolg. Kar pa se tiče dometa senzorja pa je do 6m.
Je morda mogoča zaporedna vezava večih senzorjev za uporabo na hodniku in z LED trakovi?
Lahko uporabite več senzorjev za vklop istega porabnika (luč, led trak..). Bi pa opozoril, da je potrebno senzorje vezavi vzporedno. To imate skicirano na spodnji povezavi pod točko 5: http://www.inled.si/senzorji-gibanja-svetlobe/clanki-senzorji/top-vprasanja-senzorji-gibanja V kolikor želite takšno vezavo uporabiti za led trak, je namesto žarnice, na tem mestu napajalnik in nato led trak. Torej senzorje je potrebno vezati pred napajalnik na 230V, led trak pa na izhod napajalnika 12V.
Zanima me ali lahko ta senzor uporabim v garderobni omari (ko odprem vrata omare bi se prižgal led trak).
Senzor lahko uporabite tudi za primer, kot ste navedli.
Je možen priklop večjega števila svetil na en senzor? Kako se to izvede?
Da, na senzor gibanja lahko priklopite neomejeno število LED svetil. Pomembno je samo, da skupna moč svetil ne preseže maksimalne porabe senzorja, ta je označena pri specifikacijah vsakega senzorja. Na senzor lahko svetila na izhod priklopite vzporedno.
Zanima me ali senzor gibanja 360° vgradni mimi zazna gibanje tudi v temi?
Da, vsi senzorji gibanja v ponudbi imajo gumb za nastavitev svetlobe okolja. Z vrtenjem gumba ga lahko nastavimo da se proži samo v trdi temi, ali že v mraku.
Kot zaznavanja? Čas kako dolgo luči svetijo?
Senzor ima kot zaznavanja 360°, čas vklopa se lahko nastavi na 5s, 30s, 1min, 3min, 5min, 8min.
Pozdravljeni,zanima me ali bo deloval če nanj priklopim 5 x 1W LED žarnico?
Senzor bo deloval, če priključite takšno žarnico.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Stroški dostave

Naročilo pod 55€ - 3,90€
Naročilo nad 55€ - Dostava je brezplačna

Čas dostave

Izdelek, ki je na zalogi, je odposlan v roku treh delovnih dni. Ko je izdelek odposlan, je v večini primerov v dostavi že naslednji delovni dan. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vam rok dobave javimo na E-mail naslov.

Dostava z GLS

Obveščanje o poteku dostave preko emaila.
Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Pri plačilu po povzetju lahko plačate tudi s kartico.
Pošiljka je zavarovana proti poškodbam.

Možnosti plačila

Po povzetju
Ob dostavi plačate kurirju z kartico ali gotovino. Ker se dostava vrši preko dostavne službe GLS, ne plačate dodatne provizije.
Po predračunu
Po zaključenem nakupu na email prejmete predračun, znesek nakažete direktno na transakcijski račun našega podjetja.