Iskanje
Blog
Košarica
Blagajna

Stikalo s senzorjem gibanja VGRADNO

9.90€ Cena brez DDV: 8.11€
Ta izdelek žal ni več dobavljiv.
IP20
ni vodoodporen
LED
kompatibilen
5cm
domet senzorja
360°
kot senzorja
Stikalo je namenjeno prižiganju in ugašanju svetil brez dotika rok, deluje na razdalji do 5cm. Stanje senzorja (ON ali OFF) preklopimo z zamahom v bližini senzorja. Priklopimo ga lahko na vrste LED razsvetljave, tudi LED trak, vendar ga je potrebno v tem primeru zvezati pred napajalnik.

Navodila za uporabo

Senzor gibanja deluje sano na napetosti 220V. Povežemo ga enako kot vse senzorje 220V v naši ponudbi, točna navodila lahko najdete na povezavi Montaža senzorjev gibanja

Dolžina kabla senzorja

Senzor je na modul povezan s kablom dolžine cca. 150cm. Ta kabel sami podaljšamo, pri tem prekinemo obstoječ kabel in ga podaljšamo z navadnim dvožilnim kablom. Zaradi nizke napetosti senzorja lahko uporabimo navaden zvočniški kabel.

Vprašanja kupcev

Imate vprašanje?

Zanima me ali zadeva deluje če bi hotel prižigati isti led trak z dvema senzorjema? Kot v primeru dveh menjalnih stikal. In če se da, kako se zveže?
Lahko uporabite dva senzorja za vklop. Vezati jih je potrebno vzporedno - podobno kot je prikazano v 5. točki na povezavi: http://www.inled.si/senzorji-gibanja-svetlobe/clanki-senzorji/top-vprasanja-senzorji-gibanja
Ima tudi zatemnilno funkcijo?
Ta senzor ima le ON / OFF funkcijo.
Ali je mogoče čas osvetlitve nastaviti? Če ne potem me zanima kolikšen je čas osvetlitve?
Časa osvetlitve žal ni možno nastaviti, saj gre za stikalo, ki je namenjeno vklopu in izklopu. Ko prvič pomahate se porabnik vklopi, ko ponovno pomahate pa izklopi.
Mene zanima ali ta IR stikalo vklopi led trak v primeru izpada elektrike, kadar vrnejo elektriko. Imam trenutno eno ir stikalo in kadar zmanjka elekrike in jo vrnejo, mi ir stikalo vklopi led trak.
Stikalo se ob priklopu na napetost le na kratko vklopi (porabnik utripne), potem pa je na stanju OFF.
Ali mi lahko poveste dimenzije senzorja ( GLOBINA) ?
Premer izvrtine za senzor je cca. 13mm, potrebna globina pa cca. 16mm.
Ali se lahko stikalo vgradi (skrije) v obstoječo plafonjero?
Stikalo je namenjeno prižiganju in ugašanju svetil brez dotika rok, deluje na razdalji do 5cm. Stanje senzorja (ON ali OFF) preklopimo z zamahom v bližini senzorja. Vi pa bi verjetno potrebovali klasičen senzor gibanja.
Ali je možna vgradnja stikala po tem, ko je LED trak že vgrajen?
Da, vgradnja stikala je možna tudi po tem, ko je LED trak že vgrajen. To naredite tako, da poiščete vhod napajalnika, prekinete kable in vmes zvežete stikalo.
Ali se lahko stikalo montira v slim alu profil? Če ne, katero stikalo mi priporočate, da bi ga vgradil v profil. Led trak bo pod visečimi elementi v kuhinji.
Žal se vgradno stikalo zaradi dimenzij ne da montirati v ALU profil. Za to obstaja posebej narejeno stikala, v naši ponudbi ga lahko najdete pod kategorijo LED trakovi/stikala in daljinci/stikalo na dotik za ALU profile.
Ali se stikalo z prvim zamahom prižge, z drugim zamahom pa ugasne?
Tako je, stikalo se prižge in ugasne z zamahom na razdalji do 3cm.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Stroški dostave

Naročilo pod 55€ - 3,90€
Naročilo nad 55€ - Dostava je brezplačna

Čas dostave

Izdelek, ki je na zalogi, je odposlan v roku treh delovnih dni. Ko je izdelek odposlan, je v večini primerov v dostavi že naslednji delovni dan. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vam rok dobave javimo na E-mail naslov.

Dostava z GLS

Obveščanje o poteku dostave preko emaila.
Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Pri plačilu po povzetju lahko plačate tudi s kartico.
Pošiljka je zavarovana proti poškodbam.

Možnosti plačila

Po povzetju
Ob dostavi plačate kurirju z kartico ali gotovino. Ker se dostava vrši preko dostavne službe GLS, ne plačate dodatne provizije.
Po predračunu
Po zaključenem nakupu na email prejmete predračun, znesek nakažete direktno na transakcijski račun našega podjetja.