SecuCert seal

AKCIJA - Zadnji kosi PLAFONJER in STENSKIH SVETILK

Cene na te izdelke veljajo do razprodaje zalog, naročilo dodatnih kosov žal ni mogoče. Rezervacija, oziroma plačilo po predračunu za te modele svetil ni mogoča.

LED plafonjera LUNA 12W S SENZORJEM GIBANJA - DNEVNA BELA - 16€

Plafonjera ima plastično ohišje in premer cca. 30cm, vgrajene ima LED diode moči 12W, ki oddajajo svetlobo dnevno bele barve (4500k). Vgrajen ima senzor gibanja.

Svetilka 5452 - MAVČNA - 22€

Svetilka je narejena iz mavca. Dimenzije svetilke so cca. 43cm x 19cm. Žarnica ni priložena, za delovanje je potrebna ena E27 žarnica, max. moči 60W.

Svetilka 2411 - MAVČNA - 22€

Svetilka je narejena iz mavca. Dimenzije svetilke so cca. 60cm x 16cm. Žarnice niso priložene, za delovanje sta potrebni dve E27 žarnici, max. moči 60W.

Svetilka 6348 - WALL FLUO L - 49€

Dimenzije svetilke so cca. 120cm x 7cm 5cm. Svetilka je primerna za samo za fluorescentne cevi T5, priložena je dnevno bele barve.

Reflektor 4781 - VASTO - 16€

Žarnice niso priložene, reflektor je primeren za tri GU10 žarnice max. moči 50W.

Viseče svetilka SIMPL

Žarnice niso priložene, dolžina svetilke je cca. 1 meter, lahko jo sami krajšamo.

Za ta izdelek ni vprašanj.

Imate vprašanje?

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri naročilu nad 55 EUR so stroški pošiljanja brezplačni. Pri nakupu do 55 EUR je strošek dostave 3,90 EUR. V primeru plačila po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.

HITRA DOSTAVA

Naročila, oddana do 13.00 ure v 95% odpošljemo naprej še isti dan, tako, da so na dostavi že naslednji dan.

PAZLJIVEJŠE RAVNANJE Z OBČUTLJIVIMI IZDELKI

Vsi izdelki so pri pakiranju posebej zaščiteni z mehurčkasto ali papirnato folijo, tako, da se ne premikajo.
Lomljivi in stekleni izdelki se zapakirajo v dve kartonski embalaži. Med njima je zaščitna mehurčkasta ali papirnata folija, ki onemogoča premikanje.
Izdelki nestandardnih dimenzij, kot so ALU profili, se pakirajo v posebej zato narejene kartonske tulce. Znotraj tulcev jih ovijemo z mehurčkasto folijo, ki preprečuje premikanje.

ZAVAROVANA POŠILJKA

V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z GLS

Pošiljamo z dostavno službo GLS, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje: - Obveščanje o poteku dostave preko emaila.  - Kurir lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Mercator, BigBang, OMW ali GLS PAKETOMAT, kjer lahko paket dvignete 24h na dan). - Pri plačilu po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.  - V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure. - Pred dostavo vas kurir kontaktira s telefonskim klicem ali SMS-om.  - Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

30 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@inled.si.

PLAČILO

Po povzetju - plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe GLS, zato lahko kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico. Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Po predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.