Na blagajnoUporabniški računKontakt

Odprodaja zadnjih kosov svetil

Cene na te izdelke veljajo do razprodaje zalog, naročilo dodatnih kosov žal ni mogoče. Cene vsebujejo DDV.


Viseča svetilka CHAPTER A 6337

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 125cm, lahko pa ga sami skrajšamo, lahko z rezanjem, ali kar z vozlom. Senčnik (kletka) ima premer 9cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena.
Največji premer žarnice je lahko 40mm!

Viseča svetilka CHAPTER B 6336

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 125cm, lahko pa ga sami skrajšamo, lahko z rezanjem, ali kar z vozlom. Senčnik (kletka) ima premer 15cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena.
Največji premer žarnice je lahko 80mm!

Stenska svetilka CHAPTER A 6605

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 16cm, lahko pa ga sami skrajšamo. Senčnik (kletka) ima premer 9cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena.
Največji premer žarnice je lahko 40mm!

Stenska svetilka CHAPTER B 6606

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 16cm, lahko pa ga sami skrajšamo. Senčnik (kletka) ima premer 15cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena.
Največji premer žarnice je lahko 80mm!

Viseča svetilka CABLE I 9747

Kabel je oblečen v tekstilni ovoj, ki daje pridih starinskega, grlo pa je svetleče bakrene barve, narejeno iz kovine. Kabel je v osnovi dolg 120cm, lahko pa ga sami skrajšamo, lahko z rezanjem, ali kar z vozlom. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena.

Plafonjera RUBIKON OKROGLA

Premer plafonjere je 28.5cm, visoka je 8.5cm. Robovi so narejeni iz aluminija, prosojni del pa je iz umetne mase. Za svetilko sta primerni dve E27 žarnici, maksimalne moči 11W, ki pa nista priloženi.
V plafonjero se ne smejo vgrajevati halogen žarnice, ker je pokrov iz umetne mase!

Plafonjera RUBIKON OGLATA

Širina plafonjere je 28.5cm, visoka je 8.5cm. Robovi so narejeni iz aluminija, prosojni del pa je iz umetne mase. Za svetilko sta primerni dve E27 žarnici, maksimalne moči 11W, ki pa nista priloženi.
V plafonjero se ne smejo vgrajevati halogen žarnice, ker je pokrov iz umetne mase!

E14 LED žarnica G45
TOPLA BELA/HLADNA BELA

Več podrobnosti si lahko ogledati na povezavi do izdelka: Stenska svetilka ALFA 2 - SVETLO SIVA

Vgradna stenska LED svetilka QUAD
TOPLA/HLADNA BELA

Vgradna svetilka za vgradnjo potrebuje okroglo izvrtino premera 60mm. Priložen je napajalnik, s katero lahko svetilko povežemo na 230V. Svetilka nima vodoodporne zaščite in je primerna samo za uporabo v notranjih prostorih. Izbirate lahko med toplo in hladno belo barvo svetlobe.

Vgradna stenska LED svetilka SIGMA
HLADNA BELA

Vgradna svetilka ima IP54 vodoodporno zaščito, zato je primerna za uporabo zunaj. Priklopi se direktno na 230V. Za vgradnjo je priložena plastična doza, širine 6.5cm, višine 6.5cm in globine 6.5cm, svetilka se vanjo pritrdi z vijaki. Gledano od spredaj, je svetilka široka 7cm in visoka 7cm.

Nadgradni LED panel 6W
OKROGLI/BELI

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Premer LED panela je 12cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 40W žarnico.

Nadgradni LED panel 6W
OKROGLI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Premer LED panela je 12cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 40W žarnico.

Nadgradni LED panel 6W
OGLATI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Širina in dolžina LED panela sta 12cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 40W žarnico.

Nadgradni LED panel 12W
OKROGLI/BELI

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Premer LED panela je 16cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.

Nadgradni LED panel 12W
OGLATI/BELI

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Širina in dolžina LED panela sta 16cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.

Nadgradni LED panel 12W
OKROGLI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Premer LED panela je 17cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.

Nadgradni LED panel 12W
OGLATI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Širina in dolžina LED panela sta 17cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.

Vgradni LED panel 3W
OGLATI/BELI

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije LED panela so 9x9cm, za vgradnjo pa je potrebna kvadratna luknja dimenzij 7.5x7.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 20W žarnico.

Vgradni LED panel 6W
OGLATI/BELI

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije LED panela so 12x12cm, za vgradnjo pa je potrebna kvadratna luknja dimenzij 10.5x10.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 40W žarnico.

Vgradni LED panel 6W
OGLATI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije LED panela so 12x12cm, za vgradnjo pa je potrebna kvadratna luknja dimenzij 10.5x10.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 40W žarnico.

Vgradni LED panel 12W
OGLATI/BELI

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije LED panela so 17x17cm, za vgradnjo pa je potrebna kvadratna luknja dimenzij 15.5x15.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.

Vgradni LED panel 12W
OGLATI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije LED panela so 17x17cm, za vgradnjo pa je potrebna kvadratna luknja dimenzij 15.5x15.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.

Vgradni LED panel 18W
OKROGLI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanji premer LED panela je 22.5cm, za vgradnjo pa je potrebna okrogla luknja premera 20.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.
Pomoč pri nakupu