Blagajna
Iskanje

Odprodaja zadnjih kosov svetil

Cene na te izdelke veljajo do razprodaje zalog, naročilo dodatnih kosov žal ni mogoče. Cene vsebujejo DDV.Viseča svetilka CHAPTER A - 6337

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 125cm, lahko pa ga sami skrajšamo, lahko z rezanjem, ali kar z vozlom. Senčnik (kletka) ima premer 9cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena. Največji premer žarnice je lahko 40mm!

Viseča svetilka CHAPTER B - 6336

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 125cm, lahko pa ga sami skrajšamo, lahko z rezanjem, ali kar z vozlom. Senčnik (kletka) ima premer 15cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena. Največji premer žarnice je lahko 80mm!

Stenska svetilka CHAPTER A - 6605

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 16cm, lahko pa ga sami skrajšamo. Senčnik (kletka) ima premer 9cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena. Največji premer žarnice je lahko 40mm!

Stenska svetilka CHAPTER B - 6606

Svetilka je v celoti narejena iz kovine, nesvetleče temne barve, izstopa pa z svetlečim grlom bakrene barve. Kabel je v osnovi dolg 16cm, lahko pa ga sami skrajšamo. Senčnik (kletka) ima premer 15cm in je visoka 25cm. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena. Največji premer žarnice je lahko 80mm!

Viseča svetilka CHAPTER CABLE I - 9747

Kabel je oblečen v tekstilni ovoj, ki daje pridih starinskega, grlo pa je svetleče bakrene barve, narejeno iz kovine. Kabel je v osnovi dolg 120cm, lahko pa ga sami skrajšamo, lahko z rezanjem, ali kar z vozlom. Za svetilko je primerna ena E27 žarnica, maksimalne moči 60W, ki pa ni priložena.

Viseča svetilka QUANTUM - 6853

Svetilka je narejena iz betona. Kabel je v osnovi dolg 110cm, lahko pa ga sami skrajšamo. Betonski senčnik ima premer 20cm in je visok 21cm. Za svetilko je primerna ena GU10 žarnica, maksimalne moči 35W, ki pa ni priložena.

Reflektor SPECTRE I BELI - 5573

Ohišje reflektorja je visoko 8cm in je široko/dolgo 12cm, v celoti je kovinsko. Za svetilko je primerna ena GU10 žarnica, maksimalne moči 50W, ki pa ni priložena.

Reflektor SPECTRE I ČRNI - 5568

Ohišje reflektorja je visoko 8cm in je široko/dolgo 12cm, v celoti je kovinsko. Za svetilko je primerna ena GU10 žarnica, maksimalne moči 50W, ki pa ni priložena.

Reflektor SPECTRE IV ČRNI - 5572

Ohišje reflektorja je visoko 8cm in je široko/dolgo 22cm, v celoti je kovinsko. Za svetilko so primerne štiri GU10 žarnice, maksimalne moči 50W, ki pa niso priložene.

Stenska svetilka SOURCE ROUND - 9377

Svetilka je svetle barve lesa, narejena je iz pravega lesa. Premer svetilke je 20cm, širina od stene pa je 7cm. Primerna je za eno G9 žarnico, največje moči 10W, ki pa ni priložena.

Stenska svetilka SOURCE XS - 9700

Svetilka je svetle barve lesa, narejena je iz pravega lesa. Dolžina svetilke je 31cm, visoka je 12cm, širina od stene pa je 7cm. Primerna je za eno E14 žarnico, največje moči 40W, ki pa ni priložena.

Nadgradni LED panel 6W - OKROGLI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Premer LED panela je 12cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 40W žarnico.

Nadgradni LED panel 6W - OGLATI/SREBRNI

LED panel ima ohišje srebrne barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik, ki je že priložen, se skrije v ohišje LED panela. Širina in dolžina LED panela sta 12cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 40W žarnico.

Vgradni LED panel 3W - OKROGLI/BELI - MODEL 2017

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanji premer LED panela je 9cm, za vgradnjo pa je potreben premer 7.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 20W žarnico.

Vgradni LED panel 3W - OGLATI/BELI - MODEL 2017

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije LED panela so 9x9cm, za vgradnjo pa je potrebna kvadratna luknja dimenzij 7.5x7.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 20W žarnico.

Vgradni LED panel 12W - OGLATI/BELI - MODEL 2017

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije LED panela so 17x17cm, za vgradnjo pa je potrebna kvadratna luknja dimenzij 15.5x15.5cm. Minimalna globina, potrebna za vgradnjo je 3cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico.

Badgradni LED panel 12W - OKROGLI/BELI - BREZ EMBALAŽE

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanji premer je 17cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico. LED panel je zapakiran v mehurčkasti foliji.

Badgradni LED panel 12W - OGLATI/BELI - BREZ EMBALAŽE

LED panel ima ohišje bele barve, na voljo je s toplo ali hladno belo barvo svetlobe. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen. Zunanje dimenzije so 17cm x 17cm, višina je 4cm. Po svetilnosti se lahko primerja s klasično 80W žarnico. LED panel je zapakiran v mehurčkasti foliji.

Stenska svetilka ALFA 1 - SVETLO SIVA

Več podrobnosti si lahko ogledati na povezavi do izdelka: Stenska svetilka ALFA 1 - SVETLO SIVA

Stenska svetilka ALFA 2 - SVETLO SIVA

Več podrobnosti si lahko ogledati na povezavi do izdelka: Stenska svetilka ALFA 2 - SVETLO SIVA

Stenska svetilka ZETA 1 - BELA

Več podrobnosti si lahko ogledati na povezavi do izdelka: Stenska svetilka ZETA 1 - BELA