Iskanje
Blog
Košarica
Blagajna

3stepDIMM GU10 LED žarnica 5W

Hitra dobava
Brezplačna dostava pri naročilu nad 80€
Možnost vračila 30 dni

3stepDIMM GU10 LED žarnica 5W

Cena z DDV: 4.90€ Cena brez DDV: 4.02€

Zatemnite jih kar z navadnim stikalom

LED žarnice 3stepDIMM imajo prednastavljene ima tri stopnje svetilnosti, 100%, 50% in 10%. Za zatemnjevanje, oziroma za preklop med stopnjami, se uporablja kar navadno stikalo, moč svetlobe se spreminja s hitrim prižiganjem in ugašanjem LED žarnice.

Reset funkcija

Če se v istem prostoru uporablja več LED žarnic 3stepDIMM, se lahko z reset funkcijo na enkrat vse LED žarnice nastavijo na 100% svetilnosti. Pri tem je potrebno samo ugasniti LED žarnice za več kot 15 sekund, pri ponovnem prižigu pa se vse prižgejo s 100% svetilnostjo.

Popolna zamenjava

LED žarnica je dimenzijsko enaka navadni halogen GU10 žarnici, kar pomeni enostavno menjavo, brez predelav. Kompatibilna je z vsemi klasičnimi preklopnimi(ON/OFF) stikali na tržišču. Deluje na 230V, kar pomeni, da se lahko priklopi direktno na hišno napetost.

Popolnoma enakomerna svetloba

Ima mlečno lečo in širok kot svetilnosti, zato oddaja enakomerno svetlobo, ki osvetli celoten prostor. Po svetilnosti se lahko primerja s 45W navadno žarnico. Prav tako deluje na 230V, kar pomeni, da se lahko priklopi direktno na hišno napetost.

TOPLA BELA
HLADNA BELA

Izbira barve svetlobe

Pri nakupu lahko izbirate med toplo in hladno belo svetlobo. Topla bela je podobna svetlobi klasične žarnice, priporočamo jo za vse bivalne prostore (kuhinja, dnevna soba, spalnica). Hladno bela je podobna svetlobi xenon avtomobilske žarnice, priporočamo jo za kopalnico, hodnik, poslovne prostore in zunanja svetila.

Tehnični podatki

Barva svetlobe Topla bela (2800K - 3200K) / Hladna bela (5800K - 6200K)
Barvni videz - CRI >80Ra
Garancija 1 leto
Kot svetilnosti 120°
Moč 5W
Napetost 230V
Primerjava z navadno žarnico 45W
Svetlobni tok 410 lm
Tip žarnice GU10

Imate vprašanje?

Povejte mi prosim ali lahko te 3stepDIMM LED žarnice uporabljam z TOUCH ENOPOLNIM STIKALOM z vaše trgovine? Če ja, je isti postopek kot z navadnim stikalom?
Da, te LED žarnice lahko uporabljate z Touch enopolnim stikalom, princip delovanja je enak kot pri navadnem stikalu, med stopnjami svetilnost izbirate z prižiganjem/ugašanjem LED žarnice.
Želel bi 3x pametno tristopenjsko žarnico GU10 6w (najmanj 450 lm) in, da sveti bolj široko; denimo 120 stopinj. Je to možno? Se dobijo tudi 3-stopenjske žarnice z grlom E14?
Ta LED žarnica sicer ima 120 stopinjski kot svetilnost, vendar je malo šibkejša, kot ta, ki potrebujete. Ima 5W in 410lm. 3-stopenjskih LED žarnic z grlom E14 žal nimamo v ponudbi, dobavljive so samo še z grlom E27.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!