Iskanje
Blog
Košarica
Blagajna

GU10 LED žarnica 6W

Hitra dobava
Brezplačna dostava pri naročilu nad 80€
Možnost vračila 30 dni

GU10 LED žarnica 6W

Cena z DDV: 3.90€ Cena brez DDV: 3.2€

Popolna zamenjava

LED žarnica je dimenzijsko enaka navadni halogen GU10 žarnici, kar pomeni enostavno menjavo, brez predelav. Deluje na 230V, priklopi se direktno na hišno napetost. Svetilnost se lahko primerja s klasično žarnico moči 50W.

Popolnoma enakomerna svetloba

Vgrajeno ima mlečno lečo, ki zmanjšuje bleščanje žarnice in popolnoma razbije obris LED diod. Svetloba je tako ob pogledu v žarnico popolnoma enakomerna. Ima kot svetilnosti 120°, kar pomeni razpršeno svetlobo, primerno za razsvetljavo prostorov.

TOPLA BELA
HLADNA BELA

Možnost izbire barve svetlobe

Pri nakupu lahko izbirate med toplo in hladno belo svetlobo. Topla bela je podobna svetlobi klasične žarnice, priporočamo jo za vse bivalne prostore, kot so kuhinja, dnevna soba in spalnicaa. Hladna bela je podobna svetlobi xenon avtomobilske žarnice, priporočamo jo za kopalnico, hodnik, poslovne prostore in zunanja svetila.

Tehnični podatki

Barva svetlobe Topla bela (2800K - 3200K) / Hladna bela (5800K - 6200K)
Barvni videz - CRI >85Ra
Čas do polne svetilnosti Žarnica doseže polno svetilnost takoj po vklopu.
Dimenzije Dolžina (skupaj z GU10 pini): 55mm Premer: 49mm
Energijski razred A+
Garancija 1 leto
Kot svetilnosti 120°
Moč 6W
Možnost zatemnjevanja Ne
Napetost 230V
Primerjava z navadno žarnico 50W
Svetlobni tok 500lm
Tip žarnice GU10

Imate vprašanje?

Zanima me kakšno žarnico GU10 LED žarnica 6W je priporočljivo imeti nad delavno površino. Toplo ali hladno?
Izbira barve svetlobe je odvisna od vašega okusa. Topla bela je najbolj podobna klasičnim žarnicam z žarilno nitko. Hladna bela pa je podobna avtomobilskim ksenonskim žarometom (modrikasto bela)
Žarnico bi rad priklopil na 230V. Je za to potreben dodaten napajalnik, ali imažarnica, tako kot nekatere, že vgrajen transformator?
Vse GU10 LED žarnice delujejo na 230V, kar pomeni, da je transformator vgrajen v sami LED žarnici in se zato lahko priklopi direktno na hišno napetost.
Zanimam se za vgradne svetilke. Strop imam spuščen v pritličju za 10 cm v mansardi za 15 cm.Mi lahko poveste katere led svetilke bi lahko izbral iz vaše ponudbe. Zanimam se za model GU10 LED žarnica 4x1LED TOPLA BELA in kakšen okvir mi priporočate 60mm ali 75mm
Glede na to, da imate strop spuščen za najmanj 10cm, bi lahko uporabili katerokoli GU10 LED sijalko iz naše ponudbe. Okvirja sta enakega videza, 75mm ima še dodatno možnost spreminjanja nagiba LED žarnice.
Zanima me, kakšna je temperetura svetlobe (Kelvinova lestvica-predvidevam da 2700-3000), pri izbiri 'Toplo bele' barve, za to žarnico (GU10 LED ŽARNICA 6W).
Temperatura svetlobe toplo bele sijalke je 3000K +/- 200K.
Ali imate v ponudbi primerljivo žarnico (GU10, 6W, kot 120°, z mlečno lečo, ki deluje z zatemnilnikom?
Žal v naši ponudbi nimamo LED žarnic primernih za zatemnjevanje.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!