Blagajna
Iskanje

Touch daljinec za pametne kontrolerje in LED žarnice MyLED

Hitra dobava
Možnost vračila 30 dni

Touch daljinec za pametne kontrolerje in LED žarnice MyLED

Cena z DDV: 12.90€ Cena brez DDV: 10.57€

Kompatibilnost

Daljinec je kompatibilen z naslednjimi sprejemniki/kontrolerji in LED žarnicami:

MyLED Sprejemnik/zatemnilnik za enobarvni LED trak Da
MyLED Sprejemnik/zatemnilnik za RGB LED trak Da
MyLED Sprejemnik/zatemnilnik za RGBW LED trak Da
MyLED E27 LED žarnica Da
MyLED GU10 LED žarnica Da

Možnost programiranja

Daljinec lahko sami sprogramiramo z sprejemnikom za RGB in RGBW LED trakove MyLED. Z enim daljincem lahko posamezno upravljamo štiri cone, vsaka od con pa lahko predstavlja poljubno število sprejemnikov.

Domet in uporaba

Daljinec deluje na RF (radijski) povezavi, zato sprejemnik ne rabi biti viden daljincu in je lahko skrit.
Domet je okoli 30m, signal po potuje tudi skozi tanke stene in zaprta vrata. Vsak daljinec ima svojo kodo, zato pri uporabi več daljincev v isti sobi ne prihaja do motenj. Vsak daljinec ima svojo kodo, zato pri uporabi več daljincev v isti sobi ne prihaja do motenj.

Funkcije

Daljinec ima naslednje funkcije:
- Tipka I/0 zgoraj - ugašanje in prižiganje vseh con naenkrat
- Barvni krog - spreminjanje barve LED traku
- Dimmer polje - svetilnost/zatemnjevanje LED traku
- Tipke M, S+ in S- - avtomatski programi spreminjanja barv, utripanja in prelivanja
S pritiskanjem na tipko M lahko med avtomatskimi programi najdemo nastavitev navadne BELE barve
- Tipke I/0 - ugašanje in prižiganje vsake cone posamezno
Barvo in svetilnost posamezne cone lahko spremenimo z pritiskom tipke I/0 za to določeno cono in pritiskom prvega in drugega polja.

Navodila za programiranje

Najprej povežemo napajalnik, sprejemnik in LED trak. Nato napajalnik priključimo na napetost in znotraj 3 sekund na daljincu pritisnemo tipko I/0 na željeni coni. Če je bilo programiranje uspešno, LED trak utripne trikrat. Če želimo povezavo sprejemnik-daljinec odstraniti, moramo napajalnik izključti in ponovno priključiti. Znotraj 3 sekund na daljincu hitro 5x pritisnemo tipko I/0.

Tehnični podatki

Baterije priložene Da

Imate vprašanje?

Imam kar nekaj uprašanj saj se zelo zanimam za ta produkt. Jaz imam v avto zelo veliko led trakov ter tudi posebnih žarnic itd.. Napisano je da je daljinec možno programirati na do 4 kontrolerje, me zanima ali se vse kontrolerje da programirati ali samo tiste v vaši prodajo, saj imam jaz kar nekaj različnih kontrolerjev. Ali se s tem da programirati tudi tudi led luči na daljinec kot so h1 h7 t10 in tako dalje (vglavnem ledice ki so brez kontrolerja a vseeno imajo daljinec, saj imam v avto vse žarnice zamenjane na rgb in so zraven tudi daljinci, a pride dostikrat do krožanja in se več stvari prižiga kot bi moralo.
Žal so daljinci MyLED kompatibilni samo z kontrolerji MyLED in jih zato ni možno sprogramirati z komponentami ostalih proizvajalcev.
Rad bi v kompletu nabavil 5 m RGB Led traku z možnostjo upravljanja z daljincem na poljubno barvo. Prosim za nasvet kaj potrebujem za uspešno nabavo?
Potrebujete:-RGB led trak-kontroler in daljinec-napajalnik, za 5m potrebujete 60W napajalnik.-alu profil (opcijsko)
Ali lahko za stanovanje uporabljam več teh istih kontrolerjev, ali lahko prihaja do motenj če uporabljam enega v eni sobi in bi se v sosednji sobi dogajale motnje. Ali delujejo vsi isti kontrolerji na isti frekvenci ali ima vsak kontroler svojo frekvenco?
RGBW LED MyLED kontroleri imajo možnost programiranja, en daljinec lahko sprogramirate na več kontrolerjev, ali obratno. Zato med daljinci in kontrolerji, ki niso sprogramirani ne prihaja do motenj.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!