Iskanje
Blog
Košarica
Blagajna

Daljinec za enobarvni LED trak - MyLED

Hitra dobava
Brezplačna dostava pri naročilu nad 80€
Možnost vračila 30 dni

Daljinec za enobarvni LED trak - MyLED

12.90€ Cena z DDV: 6.00€ Cena brez DDV: 4.92€/meter
Daljinec deluje na dve AAA bateriji, ki pa sta že priloženi.

Možnost programiranja

Daljinec lahko sami sprogramiramo z sprejemnikom za enobarvne LED trakove MyLED. Z enim daljincem lahko posamezno upravljamo štiri cone, vsaka od con pa lahko predstavlja poljubno število sprejemnikov.

Domet in uporaba

Daljinec deluje na RF (radijski) povezavi, zato sprejemnik ne rabi biti viden daljincu in je lahko skrit.
Domet je okoli 30m, signal po potuje tudi skozi tanke stene in zaprta vrata. Vsak daljinec ima svojo kodo, zato pri uporabi več daljincev v isti sobi ne prihaja do motenj. Vsak daljinec ima svojo kodo, zato pri uporabi več daljincev v isti sobi ne prihaja do motenj.

Funkcije

Z daljincem lahko prižigamo, ugašamo in zatemnjujemo enobarvne LED trakove. S tipkami I/0 spodaj lahko te funkcije uporabljamo na vsaki posamezni coni. S pritiskom tipk I in 0 zgoraj, pa na vseh conah istočasno. Barvo in svetilnost posamezne cone lahko spremenimo z pritiskom tipke I/0 za to določeno cono in pritiskom polja za zatemnitev.

Navodila za programiranje

Najprej povežemo napajalnik, sprejemnik in LED trak. Nato napajalnik priključimo na napetost in znotraj 3 sekund na daljincu pritisnemo tipko I/0 na željeni coni. Če je bilo programiranje uspešno, LED trak utripne trikrat. Če želimo povezavo sprejemnik-daljinec odstraniti, moramo napajalnik izključti in ponovno priključiti. Znotraj 3 sekund na daljincu hitro 5x pritisnemo tipko I/0.

Imate vprašanje?

Zanima me, če lahko uporabim ta dalinjec oz. sprejemnik ter senzor gibanja na enem LED traku, in kako se priklopi?
Ker imamo le 230V senzorje, ki jih potrebno vezati pred napajalnik, sprejemnik pa deluje na 12V (vezava za napajalnikom), uporaba obeh ni možna. Namreč potem bi lahko z daljincem upravljali LED trak samo kadar bi bil vklopljen senzor.
Zanima me, če bom lahko MyLED daljinec uporabljal v navezi s proizvodom drugega proizvajalca?
Daljinec za enobarvne LED trakove lahko uporabljate z LED trakovi drugih proizvajalcev, pomembno je samo preveriti, da LED trak drugega proizvajalca deluje na 12V.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!