Iskanje
Blog
Košarica
Blagajna

Sprejemnik/kontroler za RGBW LED trak - MyLED

Hitra dobava
Brezplačna dostava pri naročilu nad 80€
Možnost vračila 30 dni

Sprejemnik/kontroler za RGBW LED trak - MyLED

Cena z DDV: 12.90€/meter Cena brez DDV: 10.57€/meter

Kompatibilnost z daljinci

Sprejemnik se lahko sprogramira samo z daljinci za RGB in RGBW LED trakove MyLED, to so:
- Touch daljinec za RGB in RGBW LED trak - MyLED
- Stenski daljinec za RGB in RGBW LED trak - MyLED
Sprejemnik ni kompatibilen z daljinci za enobarvne trakove MyLED!

Kompatibilnost z LED trakovi

Sprejemnik se lahko poveže na vse vrste RGBW LED trakov, ki delujejo na napetosti 12V ali 24V, ne glede na proizvajalca. Nanj lahko povežemo RGBW LED trak iz naše ponudbe do naslednjih dolžin:
- do 15m RGBW LED traku

Možnost programiranja

Sprejemnik lahko sami sprogramiramo z daljincem za RGB in RGBW LED trakove MyLED. Z enim daljincem lahko posamezno upravljamo štiri cone, vsaka od con pa lahko predstavlja poljubno število sprejemnikov.

Navodila za programiranje

Najprej povežemo napajalnik, sprejemnik in LED trak. Nato napajalnik priključimo na napetost in znotraj 3 sekund na daljincu pritisnemo tipko I/0 na željeni coni. Če je bilo programiranje uspešno, LED trak utripne trikrat. Če želimo povezavo sprejemnik-daljinec odstraniti, moramo napajalnik izključti in ponovno priključiti. Znotraj 3 sekund na daljincu hitro 5x pritisnemo tipko I/0.

Privzete vrednosti sprejemnika

  • Ob izklopu in ponovnem vklopu na tipki daljinca, si sprejemnik zapomne stopnjo zatemnitve, barvo in stanje LED traku (ON ali OFF).
  • Ob popolnem izklopu in ponovnem vklopu napajanja sprejemenika, si sprejemnik zapomne stopnjo zatemnitve, barvo in stanje LED traku (ON ali OFF).

Tehnični podatki

Dimenzije 85 x 45 x 22mm
Največja moč porabnika (žarnice) 120W
Največji vhodni tok 10A
Vhodna napetost 12V DC

Imate vprašanje?

Ali je možno priklopiti na RGBW kontroler: RGB led trak in nato še posebaj enobarvni LED trak? Kako deluje taka kombinacija, če sploh deluje? Predvidevam, da se ne da imeti prižgane ene barve in da še bela zraven sveti. Mogoče če imate idejo: Namreč z ALU profilom bi naredil, da je zgoraj npr. ves čas bela z zatemnitvijo, spodaj pa poljubna barvna kombinacija z zatemnitvijo. Kaj bi potreboval, da bi naredil čimbolj preprosto upravljanje z enim daljincem.
Vezano na vaš primer glede RGBW kontrolerja in vezave RGB in enobarvnega LED traku. V praksi bi lahko povezali RGB LED trak na R, G in B priključke na kontrolerji, enobarvni trak pa na W priključek. Minusa obeh LED trakov bi skupaj povezali na minus izhod kontrolerja. V praksi to ne bi bilo najbolj praktično, saj bi, ko bi na daljincu izbrali barvo, gorela samo barva na RGB LED trak. Ko pa bi izbrali belo barvo, pa bi gorel samo enobarven LED trak.Bolje bi bilo uporabiti dva ločena RGBW kontrolerja kolekcije MyLED. Potrebovali bi dva RGBW kontrolerja in en daljinec. Vsak RGBW kontroler bi povezali na svoj trak. Na daljincu bi eno cono sprogramirali na eno, drugo pa na drug LED trak in tako upravljali vsak LED trak posebej.
Zanima me če je na RGBW kontroler možno priklopiti 24V LED trak?
Tudi lahko - kontroler ima območje delovanja 12-24V.
Zanima me, ali je na RGBW kontroler možno priklopiti 3 kom. dvobarvne RGB LED lučke in 2m RGB LED trak?
Hvala za vprašanje, na RGBW kontroler je možno priklopiti samo RGB in RGBW LED trakove, z ostalimi RGB in RGBW svetili ni kompatibilen.
Ima rgbw kontroler tudi možnost zatemnitve, utripanja....?
Kontroler ima tudi možnost zatemnitve in utripanja.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!