Sprejemnik Simplify - STIKALO ZA VRATA

Sprejemnik Simplify - STIKALO ZA VRATA
Funkcionira kot navadno ON/OFF stikalo Primeren za 12V in 24V LED trak Enostavna in elegantna rešitev prižiganja in ugašanja
8.9€ Brez DDV: 7.3€

Obvestilo:
Tega izdelka trenutno nimamo na zalogi. Svetujemo vam, da si na naši spletni strani ogledate alternative.
Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Funkcija

Sprejemnik je namenjem uporabi v omarah in predalih. Preko senzorjev zaznava bližino vrat, zato ob odmiku vrat (ob odpiranju omare/predala) vklopi LED trak. Ob ponovni zaznavi bližine vrat (ob zapiranju omare/predala) pa se LED trak izklopi. Senzorji niso priloženi in jih je potrebno dokupiti posebej, najdete jih lahko tukaj:


Priklop senzorjev

Na strani ima tri vhode za senzorje, na katere lahko povežemo nadgradne ali vgradne senzorje Simplify. Za pravilno delovanje sprejemnika ni važno, koliko senzorjev je priklopljenih, lahko je tudi eden sam. V primeru, da je na sprejemniku priklopljenih več senzorjev, se sprejemnik prižiga in ugaša s katerimkoli od treh senzorjev.


Montaža senzorjev

Senzorji zaznavajo objekte v razdalji do 2cm, zato jih je nujno montirati tik ob vratih omare/predala


Priklop na LED trak in napajalnik

Deluje na napetosti 12V/24V, zato se ga veže med napajalnik in LED trak. Na strani ima konektorji, ki so označeni z INPUT in OUTPUT. Na INPUT se priklopi izhod napajalnik, na OUTPUT pa LED trak.


Kompatibilnost z LED trakovi

Sprejemnik deluje na napetosti 12V - 24V, kar pomeni, da se lahko uporablja z LED trakovi 12V ali 24V. Najvišji tok skozi stikalo je lahko 8A.


Privzeto stanje ob popolnem izklopu in vklopu napajanja

Sprejemnik je pri izklopu in vklopu napajanja vedno v OFF poziciji.

Tehnični podatki

Garancija:1 leto
Maksimalni tok:8A
Primerno za napetost:12V - 24V