Zatemnilno stikalo za profil - SENZOR 0~5cm

Zatemnilno stikalo za profil - SENZOR 0~5cm
Kompatibilno z vsemi ALU profili iz naše ponudbe Primeren za 12V in 24V LED trak Enostavna in elegantna rešitev prižiganja in ugašanja
9.9€ Brez DDV: 8.11€

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Funkcija

Stikalo za zaznavanje premika uporablja IR senzor, kar pomeni, da zaznava premik do razdalje 5cm. S kratkim premikom prsta pod senzorjem se LED trak popolnoma prižige ali ugasne, z daljšim premikom pa se regulira jakost svetlobe. Senzor ne deluje skozi pokrov profila, zato je potrebno na mestu, kjer je senzor, prevrtati profil, da je senzor direktno viden.

Priklop LED traka

Pri naročilu stikala prejmete samo vezje, brez priključnih žic. Priključne žice in LED trak morate nato sami priciniti na vezje, pri tem pa je potrebno paziti na pravilen priklop vhoda in izhoda. V kolikor želite, vam lahko priključne kable in LED trak pricinimo mi, to opcijo lahko izberete pri dodajanju stikala v košarico.

Montaža

Najprej je potrebno priciniti priključne kable in LED trak, pri tem je potrebno biti pozoren na pravilno polariteto, vhod in iuhod. Pri montaži je na mestu, kjer je senzor, potrebno skozi pokrov profila narediti izvrtino. Senzor ne deluje skozi pokrov profila, zato je potrebno na mestu, kjer je senzor, prevrtati profil, da je senzor direktno viden.

Kompatibilnost z LED trakovi

Stikalo deluje na napetosti 12V - 24V, kar pomeni, da se lahko uporablja z LED trakovi 12V ali 24V. Najvišji tok skozi stikalo je lahko 8A.

Privzeto stanje ob popolnem izklopu in vklopu napajanja

Stikalo je pri izklopu in vklopu napajanja vedno v OFF poziciji.

Spominska funkcija

Stikalo si pri vklopu in izklopu na tipki zapomni zadnje stanje svetilnosti. Stikalo mora biti stalno priključeno na napajanje, pri izklopu napajanja se spomin izbriše.

Tehnični podatki

Dimenzije:Dolžina: 55mm
Širina: 10mm
Višina: 5mm
Domet zaznavanja:>5cm
Garancija:1 leto
Maksimalni tok:8A
Primerno za napetost:12V DC - 24V
Tip senzorja:IR