RGB+W 24V LED trak V2.0, DNEVNA BELA

RGB+W 24V LED trak V2.0, DNEVNA BELA
Visoka kvaliteta in 3 leta garancijeSamolepilni trak na hrbtni straniMožnost rezanja vsakih 10cm
8.9€ Brez DDV: 7.3€
Ni zaloge Izdelek ni več dobavljiv.

Obvestilo:
Tega izdelka žal nimamo več na zalogi in tudi ni več dobavljiv pri dobavitelju. Svetujemo vam, da si na naši spletni strani ogledate alternative.
Bližnjice
Opis izdelka

Verzija 2.0

LED trakovi RGB+W V2.0 imajo na enem metru vgrajenih 60 LED diod tipa 4v1, ki imajo v isti diodi združeni RGB in enobarvni del in imajo zato bolj enakomerno in močnejšo svetlobo. Barvo in svetilnost je možno spreminjati s katerimkoli RGB+W kontrolerjem iz naše ponudbe.

Dnevna bela barva svetlobe

Enobarvne LED diode na LED traku oddajajo svetlobo dnevno bele barve, z malo rumenega odtenka. Priporočljiva je predvsem za uporabo v pisarnah, trgovinah, izložbah in ostalih poslovnih objektih.


Namen

LED trakovi RGB+W so namenjeni izključno samo za dekorativno in indirektno razsvetljavo, saj se po svetilnosti ne morejo primerjati z enobarvnimi LED trakovi. V kolikor LED trak potrebujete za funkcionalno razsvetljavo, svetujemo uporabo enobarvnih LED trakov.


Omejitve pri vezavi

LED trakovi RGB+W deluje na napetosti 24V in jih lahko, v enem kosu ali prekinjeno, zaporedno povežemo največ do 5m. V primeru, da želite z LED trakom ustvariti linijo daljšo od 5m, svetujemo vzporedno vezavo večih 5m kosov. Za več nasvetov o tem kako pravilno povezati daljše linije RGB+W LED trakov si lahko ogledate navodila tukaj.


Samolepilni trak na hrbtni strani

Samolepilni trak

Na hrbtni strani ima nalepljen samolepilni trak, s katerim ga lahko enostavno montiramo.
Priključne žice na LED traku

Priključne žice

LED trak že ima nalotane priključne žice, priklopimo ga lahko brez posebnega znanja elektronike!
Razrez na vsake 3 LED diode

Možnost rezanja vsakih 10cm

Možno ga je krajšati vsakih 10cm. Površina LED traku je bela.

Kalkulator za pravilno izbiro napajalnika

LED trakovi RGB+W V1.0 delujejo na napetosti 24V, kar pomeni, da za priklop na hišno napetost 230V potrebujejo napajalnik. Ta hišno napetost zniža na napetost, primerno za napajanje LED trakov. V ponudbi je več vrst napajalnikov, med seboj se razlikujejo po moči. Daljši kot je LED trak, močnejši napajalnik potrebujete. Pravilno moč lahko ugotovite s pomočjo kalkulatorja spodaj.
Za izračun moči napajalnika vpišite dolžino LED traku v metrih.

 


Priklop napajalnika

Pri montaži LED trakov v hiši najprej izklopite varovalke in preverimo, da v omrežju ni električnega toka. Nato vhod napajalnika povežete na vir napetosti 230V, to je lahko ali vtičnica ali direktni dovod. Izhod napajalnika povežete z LED trakom, pri tem ste pozorni, da pravilno obrnete PLUS in MINUS. Ko je napajalnik povezan, lahko v omrežje ponovno spustite električni tok. Za podrobna navodila si oglejte navodila tukaj. Shema priklopa napajalnika na LED trak

Tehnični podatki

Barva svetlobe:Modra: 470–495nm
Zelena: 500–550nm
Rdeča: 620–680nm
Dnevna bela: 4000-4500K
Dimenzije:Širina: 12mm
Garancija:3 leta
Kot svetilnosti:120°
Moč:Skupaj: 22W/m
Modra: 6W/m
Zelena: 6W/m
Rdeča: 4W/m
Dnevna bela: 6W/m
Možnost zatemnjevanja:Da
Napetost:24V DC
Samolepilni trak na hrbtni strani:Da
Svetlobni tok:450lm/meter
Tip in število LED diod:5050 4v1- 60/meter
Vodoodporna zaščita:Ne