LED trakovi RGB+W

RGB+W V1.0

RGB+W V1.0 trakovi imajo na enem metru vgrajenih 30 RGB in 30 enobarvnih LED diod. Na voljo je v treh različicah: toplo, dnevno in hladno beli.
Garancija:
3 leta
Napetost:
24V
Možnost rezanja:
vsakih 16cm

RGB+W V2.0

RGB+W V2.0 trakovi imajo na enem metru vgrajenih 60 LED diod tipa 4v1, ki imajo v isti diodi združeni RGB in enobarvni del in imajo zato bolj enakomerno in močnejšo svetlobo. Na voljo je v treh različicah: toplo, dnevno in hladno beli.
Garancija:
3 leta
Napetost:
24V
Možnost rezanja:
vsakih 10cm

Zakaj je RGB+W boljše od RGB?

Prednost LED trakov RGB+W v primerjavi z navadnimi RGB je, da imajo poleg RGB LED diod vgrajene tudi enobarvne LED diode z belo svetlobo. RGB LED diode belo barvo ustvarijo z mešanjem vseh treh barv v LED diodi (rdeče, zelene in modre), zato se pri takšni beli barvi poznajo odtenki vseh teh barv, svetloba pa ni primerljiva s svetlobo klasičnih svetil. Enobarvne LED diode imajo samo eno barvo, ki ima lepšo svetlobo, boljšo svetilnost in boljši izkoristek. LED trakovi RGB+W so torej idealna rešitev za aplikacije, kjer občasno želimo divjo barvo po RGB lestvici, drugič pa samo normalno belo svetlobo, ki je enaka barvi svetlobe ostalih svetil v prostoru.

Pomoč pri nakupu
Povezava do foruma o LED trakovih
Povezave do neaktivnih izdelkov in člankov:
RGB+W 24V LED trak V2.0, DNEVNA BELA,