Zatemnilnik za enobarvni LED trak 8A

Zatemnilnik za enobarvni LED trak 8A

Obvestilo o alternativi:


Tega modela zatemnilnika trenutno žal nimamo na zalogi, zato imamo pripravljen zatemnilnik, ki opravlja enako funkcijo, z možnostjo priklopa večjega bremena. Ogledate si ga lahko s klikom na to povezavo.

11€ Brez DDV: 9.02€
Na zalogi Na zalogi več kot 30 kosov.

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Namenjem aplikacijam, ko želimo že v osnovi manjšo svetilnost LED traku

Zatemnilnik je namenjen aplikacijam, kjer želimo že v osnovi zmanjšati svetilnost LED traku. To pomeni, da nastavimo primerno stopnjo svetilnosti, ki je kasneje ne spreminjamo. Deluje na popolnoma mehanski zasnovi in ima že v osnovi vgrajeno spominsko funkcijo, ki si zapomne stopnjo zatemnitve LED traku. Zato ni potrebno, da je napajanje zatemnilnika stalno, kot je to potrebno pri podobnih elektronskih zatemnilnikih.


Vezava: LED trak se upravlja s stikalom/daljinskim sistemom, vezanim pred napajalnik

Tudi, če se napetost na zatemnilniku popolnoma izklopi: ko LED trak prižigamo in ugašamo s stikalom/daljinskim sistemom vezanim pred napajalnik, zatemnilnik še vedno opravlja svojo funkcijo in LED trak vedno zatemni na isto stopnjo. V tem primeru zatemnilnik zvežemo med izhodom napajalnika in LED trakom.


Vezava: LED trak se upravlja s stikalom/daljinskim sistemom, vezanim med napajalnik in LED trak

Ko LED trak prižigamo in ugašamo s stikalom/daljinskim sistemom, vezanim med napajalnik in LED trak, zatemnilnik prav tako opravlja svojo funkcijo in LED trak vedno zatemni na isto stopnjo. V tem primeru zatemnilnik zvežemo med izhodom napajalnika in vhodom stikala/daljinskega sistema.


Maksimalni tok je 8A, primeren za LED trakove 12V ali 24V

Zatemnilnik je primerne za vse enobarvne LED trakove, napetosti 12V ali 24V DC. Maksimalni tok, ki lahko teče skozi zatemnilnik, je 8A.

Tehnični podatki

Dimenzije:Dolžina: 88.5mm
Širina: 59.5mm
Višina: 33.5mm
Garancija:1 leto
Maksimalni tok:8A
Mehanska zaščita:IP00 (zatemnilnik nima vodoodporne zaščite)
Vhodna napetost:12V - 24V DC