MiLight daljinec DISC (ČRNI)

MiLight daljinec DISC (ČRNI)
Z možnostjo programiranja Enostavna montaža Kompatibilen samo s sprejemniki za enobarvne trakove Odlična kakovost, proizvajalec MiLight
10.9€ Brez DDV: 8.93€
Na zalogi Na zalogi več kot 10 kosov.

Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Domet

Daljinec deluje na radijski povezavi, zato sprejemnik ne rabi viden daljincu in je lahko skrit. Domet je okoli 30m, signal po potuje tudi skozi tanke stene in zaprta vrata.

Funkcije daljinca

Stanje ON/OFF je možno spreminjati s pritiskom na tipki ON in OFF, s pomočjo kroga na daljincu pa je možno spreminjati svetilnost LED traku. Funkcije so prikazane v videu spodaj:

Kompatibilnost s sprejemniki

Daljinec je kompatibilen samo s sprejemniki za enobarvne LED trakove. S sprejemniki za RGB in RGBW LED trakove NI kompatibilen.

Montaža kjerkoli

Stenski daljinec je možno montirati kar s pomočjo priloženih samolepilnih blazinic, daljinec se enostavno prilepi na steno. Za menjavo baterij je potrebno zgornji del daljinca zavrteti za 45° stopinj.

Navodila za programiranje

Pred prvo uporabo je potrebno daljinec sprogramirati. Postopek je viden na videu spodaj:

Takoj ko sprejemnik priključite na napetost, je potrebno znotraj 3 sekund na daljincu 3x pritisniti tipko ON. Pri uspešnem programiranju LED trak utripne trikrat. Na isti daljinec je možno sprogramirati več sprejemnikov.

Za odstranitev povezave daljinca s sprejemnikom si lahko ogledate video spodaj:

Za odstranitev povezave, morate sprejemnik odklopiti iz napetosti in ponovno priklopiti, znotraj 3 sekund pa na daljincu hitro 5x pritisniti tipko ON.

Uporaba več daljincev v isti sobi

Vsak daljinec ima svojo kodo, zato pri uporabi več daljincev in sprejemnikov v isti sobi ne prihaja do motenj.

Tehnični podatki

Baterije priložene:Ne, daljinec za delovanje potrebuje dve AAA bateriji.
Dimenzije:Premer: 80mm
Višina: 17mm
Domet daljinca:30m
Garancija:1 leto