Kaj je sistem MiLight in kako deluje?

MiLight sistem omogoča, da lahko s pomočjo daljinca spreminjamo barve, nastavljamo jakost svetlobe in željeno hitrost utripanja MiLight žarnic ali RBG in RGBW led trakov. MiLight sistem je preprost za uporabo saj deluje na zelo enostaven način. MiLight sistem lahko uporabimo na MiLight žarnicah ali na RGB in RGBW led trakovih iz naše ponudbe.

Funkcije

255 RAZLIČNIH BARV
S pritiskom na daljinec lahko izbiramo med 255 različnimi barvnimi odtenki svetlobe.
MOŽNOST ENOBARVNEGA DELOVANJA
Ko želimo navadno, rumenkasto svetlobo, lahko preklopimo v normalni način delovanja in LED žarnica oddaja toplo belo svetlobo.
MOŽNOST ZATEMNJEVANJA
LED žarnici ali LED traku lahko spreminjamo jakost svetlobe (od 10% do 100%).
PROGRAMI PRELIVANJA BARV
S pritiskom na tipko M lahko izbiramo med programi prelivanja barv. Po želji lahko s tipkama S+ in S- spremenimo hitrost prelivanja.
MEMORY FUNKCIJA
MiLight LED žarnice in MiLight sprejemniki imajo funkcijo Memory, kar pomeni, da si ob izklopu in ponovnem vklopu zapomnijo nastavljeno barvo in jakost svetlobe.

Prednosti

DOSEG 30M
Daljinec deluje na radijski povezavi, zato je doseg okoli 30m, signal pa potuje tudi skozi tanke stene in vrata.

VISOKA PRILAGODLJIVOST
Z samo enim daljincem lahko upravljamo več različnih MiLight žarnic in LED trakov.

MOŽNOST PROGRAMIRANJA
Daljinec lahko z LED žarnicami in LED trakovi povežemo sami. Postopek traja manj kot 5 sekund.
ENOSTAVEN ZA UPORABO
Vsi deli MiLight sistema so narejeni za uporabo doma, zato za uporabo ne potrebujemo nobenega strokovnega znanja.

Možnosti kombiniranja

Z enim daljincem lahko upravljamo štiri različne cone, na vsako od con pa lahko priključimo neomejeno število LED žarnic ali kontrolerjev za LED trakove. Vsako od con lahko upravljamo posamezno s pritiskom na eno od tipk spodaj (1,2,3,4). Lahko pa upravljamo tudi vse cone naenkrat, in sicer s pritiskom na tipko zgoraj (5).
Možnosti kombiniranja pametnega električnega sistema MiLight

Kaj je cona?

Na vsako od con lahko priključimo neomejeno število komponent, komponente pa lahko med seboj mešamo (npr. 2 GU10 LED žarnici, 2 E27 LED žarnici in 2 kontrolerja za RGB LED trak). Z upravljanjem ene cone istočasno spreminjamo barvo in jakost svetlobe vsem komponentam, ki so sprogramirane na to cono.
Cona delovanja 1 pri pametnih LED žarnicah MiLight
Cona delovanja 2 pri pametnih LED žarnicah MiLight
Cona delovanja 3 pri pametnih LED žarnicah MiLight
Cona delovanja 4 pri pametnih LED žarnicah MiLight

Kako poteka programiranje?

PRI LED ŽARNICI

Pri montaži najprej izklopimo luč in privijemo žarnice. Ko vklopimo glavno stikalo za luč, moramo v 3 sekundah na daljincu enkrat pritisniti tipko ON/OFF na željeni coni. Če je bilo programiranje uspešno, LED žarnica utripne trikrat. V primeru, da želimo povezavo LED žarnica-daljinec odstraniti, stikalo izklopimo, ponovno vklopimo in v 3 sekundah na daljincu hitro 5x pritisnemo tipko ON/OFF.

PRI LED TRAKU

Napajalnik najprej izključimo iz električnega omrežja, da na sprejemniku ni napetosti. Napajalnik nato vključimo in 3 sekundah na daljincu enkrat pritisnemo tipko ON/OFF na željeni coni. Če je bilo programiranje uspešno, LED trak utripne trikrat. V primeru, da želimo povezavo sprejemnik-daljinec odstraniti, izključimo in ponovno priključimo napajalnik in v 3 sekundah na daljincu hitro 5x pritisnemo tipko ON/OFF.