10x E14 LED žarnica Philips SceneSwitch 5.5W

10x E14 LED žarnica Philips SceneSwitch 5.5W
Dimenzijsko enaka halogen žarnici Odlična kakovost, proizvajalec Philips Različne barve svetlobe
85€ Brez DDV: 69.67€
Ni zaloge Izdelek ni več dobavljiv.

Obvestilo:
Tega izdelka žal nimamo več na zalogi in tudi ni več dobavljiv pri dobavitelju. Svetujemo vam, da si na naši spletni strani ogledate alternative.
Bližnjice
Opis izdelka

Ena LED žarnica, ki pričara tri ambiente

LED žarnice SceneSwitch imajo za razliko od klasičnih dve pomembni lastnosti. Prva je ta, da jih lahko zatemnjujemo kar z navadnim stikalom. Druga pa je ta, da z zatemnjevanjem svetilnosti spreminjajo barvo iz bele na oranžno (Philips WarmGlow). Na ta način lahko izbiramo med tremi nastavitvami:

Na privzeti vrednosti se LED žarnica SceneSwitch obnaša kot vsaka druga žarnica 100% SVETILNOST
TOPLA BELA SVETLOBA

LED žarnica ima na tej nastavitvi ima barvno temperaturo 2700K in je enaka svetlobi navadnih LED žarnic. Uporabimo jo, ko kaj delamo in rabimo največjo svetilnost in svetlobo, ki nas ne uspava.
LED žarnica SceneSwitch naredi ambient bolj umirjen in je primerna za sproščene večere 40% SVETILNOST
IZRAZITO TOPLA BELA SVETLOBA

LED žarnica ima na tej nastavitvi ima barvno temperaturo 2500K in ima bolj oranžen odtenek. Uporabimo jo ob branju, gledanje televizije, ko želimo ob večerih ustvariti umirjeno okolje.
Romantično vzdušje v spalnici 10% SVETILNOST
IZRAZITO ORANŽNA SVETLOBA

LED žarnica ima na tej nastavitvi ima barvno temperaturo 2200K in ima zelo oranžen odtenek. Uporabimo jo, ko želimo ustvariti umirjeno, romantično vzdušje, saj je ta barva svetlobe zelo podobna tisti, ki jo oddajajo sveče.

Najbolj enostavna rešitev za zatemnjevanje

Žarnica SceneSwitch za delovanje ne potrebujejo zatemnilnega (dimmer) stikala, ampak se lahko povežejo na klasično preklopno stikalo. Sprogramirane imajo tri stopnje svetilnosti (100%, 40% in 10%), izbiramo jih kar z prižiganjem in ugašanjem stikala. Ker delujejo kar na navadno stikalo, nimajo problemov z kompatibilnostjo, kot se to dogaja pri navadnih zatemnilnih LED žarnicah. Prikaz delovanja si lahko ogledate v videu.

Zatemnite jih kar z navadnim stikalom

Prikaz delovanja Philips SceneSwitch LED žarniceLED žarnice Philips SceneSwitch imajo prednastavljene tri stopnje svetilnosti. Za zatemnjevanje, oziroma za preklop med stopnjami, ne potrebujete stikala za zatemnitev ali dodatne namestitve. Za zatemnjevanje se uporablja kar navadno stikalo. Moč svetlobe se spreminja s prižiganjem in ugašanjem LED žarnice.

Reset funkcija

Reset funkcija Philips SceneSwitch LED žarniceČe se v istem prostoru uporablja več LED žarnic SceneSwitch in med seboj niso sinhronizirane, se lahko z RESET funkcijo na enkrat vse LED žarnice nastavijo na 100% svetilnosti. Pri tem je potrebno samo ugasniti in prižgati stikalo znotraj ene sekunde. Pri ponovnem prižigu se vse prižgejo s 100% svetilnostjo.

Tehnični podatki

Barva svetlobe:WarmGlow topla bela (2200K / 2500K / 2700K)
Barvni videz - CRI:80Ra
Čas do polne svetilnosti:0.5s
Dimenzije:Dolžina: 110mm
Premer: 38mm
Garancija:1 leto
Kot svetilnosti:200°
Moč:2W / 4W / 5.5W
Možnost zatemnjevanja:Da, z navadnim stikalom
Napetost:230V
Primerjava z navadno žarnico:10W / 25W / 40W
Svetlobni tok:50lm / 190lm / 470lm