LED reflektor SLIM 30W s senzorjem

LED reflektor SLIM 30W s senzorjem
18€ 12€ Brez DDV: 9.84€
Ni zaloge Izdelek ni več dobavljiv.

Obvestilo:
Tega izdelka žal nimamo več na zalogi in tudi ni več dobavljiv pri dobavitelju. Svetujemo vam, da si na naši spletni strani ogledate alternative.
Bližnjice
Dodatne slike
Opis izdelka

Barva svetlobe

LED reflektor oddaja svetlobo dnevno bele barve temperature 4000K. To je bela barva z malo rumemenega odtenka in ima od vseh barv svetlobe najboljšo svetilnost.

Senzor gibanja

Na LED reflektor je nameščen senzor gibanja, ki vklopi LED reflektor, ko zazna gibanje. Na samem senzorju se nahajajo gumbi za fino nastavitev delovanja senzorja. Možno je nastaviti čas osvetlitve, občutljivost na svetlobo in občutljivost na gibanje.

Dimenzije

Dimenzije reflektorja so 15.5cm x 7.5cm x 15.8cm. Z nosilcem je možno spreminjati nagib LED reflektorja, s tem pa tudi smer svetlobe.

Domet in moč LED diod

Domet LED reflektorja je nekje 8m, zato je primeren za osvetlitev dovozov in okolice hiše. Vgrajene LED diode imajo moč 30W, v LED reflektor pa je vgrajeno kvalitetno napajalno vezje. LED reflektor se priklopi direktno na hišno napetost 230V.

Vodoodporna zaščita, primerna za zunanjo uporabo

Ima vodoodporno zaščito stopnje IP65, kar pomeni, da je lahko izpostavljen vsem vremenskim razmeram in ga zato lahko uporabljamo zunaj.

Tehnični podatki

Barva svetlobe:Dnevna bela (4000K)
Dimenzije:15.5cm x 7.5cm x 15.8cm
Garancija:1 leto
Material:Kovina
Mehanska zaščita:IP65
Moč:30W
Napetost:230V
Svetlobni tok:2400lm