Blagajna
Iskanje

Vgradni LED panel OKROGLI 6W

Hitra dobava
Možnost vračila 30 dni

Vgradni LED panel OKROGLI 6W

Cena z DDV: 9.00€ Cena brez DDV: 7.38€

Med najnižjimi na tržišču

LED panel je med nižjimi na tržišču, za vgradnjo potrebuje samo 3cm, primeren pa je za vgradnjo v vse vrste votlih stropov. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik je priložen in se pri vgradnji potisne na stran. Napajalnik prav tako ne potrebuje globine, večje od 3cm.

Popolnoma enakomerna svetloba

LED panel ima posebno lečo, ki popolnoma enakomerno razporedi svetlobo in s tem zmanjša bleščanje. Osvetli celoten prostor, svetilnost pa se lahko primerja z močjo 40W klasične žarnice.

Uporaba v kopalnici

Nima vodoodporne zaščite, zato ga je pri uporabi v kopalnici potrebno montirati vsaj 60 cm stran od kadi/umivalnika, gledano s tlorisa. Zunaj se lahko montira samo tam, kjer ni direktno izpostavljen dežju.

Izbira barve ohišja

BELA
SREBRNA
PEŠČENO SIVA
TEMNO SIVA
ČRNA

Izbira barve svetlobe

TOPLA BELA
HLADNA BELA

Pri nakupu lahko izbirate med toplo ali hladno belo barvo svetlobo. Topla bela je podobna svetlobi klasične žarnice, priporočamo jo za bivalne prostore, kot so kuhinja, dnevna soba in spalnica. Hladna bela je podobna svetlobi ksenon avtomobilske žarnice, priporočamo jo za kopalnico, hodnik, poslovne prostore in zunanjo uporabo.

Dimenzije izvrtine

Za vgradnjo je potrebna okrogla izvrtina premera 105mm - 115mm. Najmanjša globina je 30mm. Za izrez izvrtine je najlažje uporabiti kronsko žago premera 105mm, katero najdete TUKAJ!

Koliko LED panelov potrebujem v prostoru?
Svetilnost:Nizka Srednja Visoka
Barva sten:Svetla Temna

ZA OSVETLITEV PROSTORA SPALNICA
VELIKEGA 144 m² JE POTREBNIH
216 WATTOW


Opcije za osvetlitev tega prostora najdete spodaj:
MOČ ENE LED SVETILKEŠTEVILO LED SVETILK
3W - 4W54
6W - 8W27
10W - 12W18
15W - 20W15

Tehnični podatki

Barva svetlobe Topla bela (3000K - 3500K) / Hladna bela (6000K-6500K)
Barvni videz - CRI >80Ra
Čas do polne svetilnosti Svetilka doseže polno svetilnost takoj po vklopu.
Dimenzije svetilke Premer: 12cm Višina: 2cm
Garancija 3 leta
Globina izvrtine Minimalno 3cm
Kot svetilnosti 120°
Moč 6W
Možnost zatemnjevanja Ne
Napetost 230V
Premer izvrtine Premer: 10.5cm ~ 11.5cm
Primerjava z navadno žarnico 40W
Svetlobni tok 460 lm

Imate vprašanje?

Ali je možno vgraditi vgradni led panel pod balkon, ki je izoliran s stiroporjem? V stiripor 5 cm bi zvrtal odprtino (do betonske plošče).
Po višini bo 5cm zadoščalo. Je pa stiropor precej deformabilen - kar pomeni da bi ga močne vzmeti vgradnega panela najverjetneje poškodovale. Uporabiti bi torej morali nekakšno dozo ali pločevino, da bi bile stene izvrtine trde. Lahko bi ga tudi premazali z lepilom (Nivedur ipd.) ali ometom, da se poveča trdnost.
Ali mi lahko svetujete pri vgradnih stropnih lučeh za kopalnico? Želim imeti 4 v kopalnici velikosti 4.6 m2, pa ne vem katere izbrati, da bi bila v kopalnici primerna svetloba (podobna dnevni) in me hkrati ne bi luči zaslepile ali bilo pretemno.
Verjetno bodo dovolj že dva 6W led panela, ki se po svetilnosti lahko primerjata z 40W klasično žarnico (2x40W torej). Glede barve svetlobe pa imamo na voljo toplo ali hladno belo.
Zanima me moč priloženega napajalnika.Ali je možen priklop dveh luči na en napajalnik?
Moč priloženega napajalnika je 6W. Dveh svetilk žal ni možno povezati na en napajalnik.
Vprašal bi ali so svetila primerna za kopalnico?
Svetilke lahko uporabite tudi v kopalnici, v kolikor so od vodnih virov (tuša, banje...) oddaljene vsaj 60cm - tlorisno gledano.
Na podstresju delam spalnico in nekakšeno večnamensko sobo. Imam 2 ločena prostora velika vsak približno 16m2. Oba prostora imata poševnino, na katero bi na vsako stran namontiral led panele (4x6W na vsako stran). Zanimajo me vaše izkušnje z montažo na poševnine? Bo veliko bleščanja, glede na to, da bodo paneli montirani na višini 2.4m (poševnina)?
V kolikor ni direktno v vidnem polju, oz. na mestu kamor je pogosto usmerjen pogled, bo takšna montaža ustrezna. Višina 2,4m je namreč kar precejšnja oz. zadostna, če upoštevamo, da so povprečni stropovi visoki 2,5m.
Ali lahko te svetilke vgradim v steno, če izštemam? Lahko tudi v strop, ki je sicer zidan, vendar so votle opeke (polnila)?
Načeloma lahko vgradite tudi v steno oz. strop, v kolikor bo izvrtina primernih dimenzij. Pri tem je dobro imeti v mislih, da svetilko držijo vzmeti. Pri stenski montaži pa je priporočljivo upoštevat, da svetilka ni na mestu, kjer bi njeno bleščanje motilo oči.
Prenavljam štirisobno stanovanje.Zanima me koliko vgradnih led panelov lahko vežem vzporedno na eno stikalo za posamezno sobo, da bo nekje normalna svetilnost prostorov.prostori so približno 15-20 m2.Ali jih lahko vežem na touch stikalo oz.kakšno stikalo mora biti. Razsvetljavo hodnika bi vezal na senzor.Ali mora za posamezno sobo biti posebni napajalnik za več led vgradnih svetilk ali jih lahko poljubno dodajam.Kupil bi 3w ali 6w LED vgradne panele.
Za prostor 15-20m2, kjer ne želite premočne svetlobe (spalnica in dnevna soba) bi vam svetoval 4x 6W LED panele. Za prostore, kjer želite močnejšo svetlobo (kuhinja in pisarna) bi vam svetoval 4x 12W LED panele. Svetilke lahko vežete na navadna ali touch stikala iz naše ponudbe. Lahko jih povežete tudi na senzor gibanja. Pri vezavi potrebuje vsaka svetilka svoj napajalnik, vezava vseh LED panelov na en napajalnik ni mogoča.
Ali priporočate montažo te svetilke na strop mansarde, katerega naklon je cca. 4°?
Vgradni panel lahko brez problemov montirate tudi na strop z naklonom.
Kako vgradimo svetilko v strop, je nujen knauf strop - kako je z vgradnjo napajalnika, je lahko skupen za vse lučke, ali ima vsaka svojega?
Da, za vgradnjo vgradnih panelov je potreben votel strop. Napajalnik ima vsaka panel svojega, vse skupaj žal ni možno vezati na enega.
Zanima koliko se segreva panel in napajalnik ter če ju je potrebno pri vgradnji še kako dodatno zavarovati pred morebitnim prevelikim temperaturami?
Paneli se ne grejejo do te mere, da bi bile nevarne (po daljšem času so tople), vendar mora biti montaža izvedena tako, da imajo okoli malo prostora in da se ne dotikajo izolacije.
Ali lahko te panele montiramo na steno iz knaufa 6 vzporedno v eni vrsti in prižigamo z enim stikalom?
Da, panele lahko vežete vzporedno in jih prižigate z enim stikalom.
Ali se lahko te svetilke priklopijo na dimer?
Žal se vgradni LED paneli ne dajo zatemnjevati.
Zanima me če se lahko to svetilko uporablja tudi za zunanje potrebe?
Da, svetilko 6W lahko uporabite zunaj, pod pogojem, da ni direktno na dežju.
Žarnica je vključena v ceno? S čim je priporočljivo svetilko zaščititi v primeru, da je izolacija stropa neposredno nad njo?
Da, vgradni LED panel se prodaja v kompletu z LED diodami in napajalnikom, priklopi se lahko direktno na 230V.Svetilko je pripočljivo zaščititi pred izolacijo z izdelavo okvirja iz knaufa oz. kakšnega drugega izolativnega materiala.
Kako povežem recimo 6 led panelov v vgradno omaro z knauf stropom? Predvsem me zanima kako povežem napajalnike.
Napajalnike med seboj povežete vzporedno.
Koliko vodnikov potrebujem za priklop vgradnega LED panela? Klasično 2 od stikala do napajalnika ali več?
Za priklop LED panela potrebujete dva vodnika - faznega in nevtralnega (FAZO in NULO).
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!