Blagajna
Iskanje

Nadgradni LED panel OKROGLI 12W

Hitra dobava
Možnost vračila 30 dni

Nadgradni LED panel OKROGLI 12W

18.00€ Cena z DDV: 14.00€ Cena brez DDV: 11.48€

Med najnižjimi na tržišču

LED panel je med nižjimi na tržišču, v višino meri samo 4 cm. Ker je primeren za montažo na vseh vrstah stropov, je popoln za prostore, kjer želimo izgled vgradnih luči, vendar nam tip stropa ne dopušča vgradnje. Priklopi se direktno na 230V, napajalnik se skrije v ohišje samega LED panela, in pri tem ne zaseda dodatnega prostora.

Popolnoma enakomerna svetloba

LED panel ima posebno lečo, ki popolnoma enakomerno razporedi svetlobo in s tem zmanjša bleščanje. Osvetli celoten prostor, svetilnost pa se lahko primerja z močjo 80W klasične žarnice.

Uporaba v kopalnici

Nima vodoodporne zaščite, zato ga je pri uporabi v kopalnici potrebno montirati vsaj 60 cm stran od kadi/umivalnika, gledano s tlorisa. Zunaj se lahko montira samo tam, kjer ni direktno izpostavljen dežju.

Izbira barve ohišja

BELA
SREBRNA
PEŠČENO SIVA
TEMNO SIVA
ČRNA

Izbira barve svetlobe

TOPLA BELA
HLADNA BELA

Pri nakupu lahko izbirate med toplo ali hladno belo barvo svetlobo. Topla bela je podobna svetlobi klasične žarnice, priporočamo jo za bivalne prostore, kot so kuhinja, dnevna soba in spalnica. Hladna bela je podobna svetlobi ksenon avtomobilske žarnice, priporočamo jo za kopalnico, hodnik, poslovne prostore in zunanjo uporabo.

Koliko LED panelov potrebujem v prostoru?
Svetilnost:Nizka Srednja Visoka
Barva sten:Svetla Temna

ZA OSVETLITEV PROSTORA SPALNICA
VELIKEGA 144 m² JE POTREBNIH
216 WATTOW


Opcije za osvetlitev tega prostora najdete spodaj:
MOČ ENE LED SVETILKE ŠTEVILO LED SVETILK
3W - 4W 54
6W - 8W 27
10W - 12W 18
15W - 20W 15

Tehnični podatki

Barva svetlobe Topla bela (3000K - 3500K) / Hladna bela (6000K-6500K)
Barvni videz - CRI >85Ra
Čas do polne svetilnosti Svetilka doseže polno svetilnost takoj po vklopu.
Dimenzije svetilke Premer: 17cm Višina: 4cm
Garancija 3 leta
Kot svetilnosti 120°
Moč 12W
Možnost zatemnjevanja Ne
Napetost 230V (napajalnik priložen)
Primerjava z navadno žarnico 80W
Svetlobni tok 960 lm

Imate vprašanje?

Pozdravljeni, odločam se za nakup led panelov. Montiral bi jih na hodnike, kjer imam vgrajene senzorje gibanja (neslišni vklop, verjetno tranzistorska tehnologija). Enkrat sem že poizkusil z vgradnjo led svetila, pa je utripalo kot stroboskop. Ali moram vgraditi kakšno dušilko?
Zelo težko je reči, ali bo utripalo ali ne - odvisno predvsem od senzorja. Vzrok utripanja je bila verjetno premajhna poraba led svetilk. Predvidoma bi adapter za led sijalke preprečil utripanje:https://www.inled.si/stikala-za-luci/modularna-stikala-na-dotik/moduli-za-stikala-na-dotik/adpater-za-led-sijalke
Panel bi radi vgradili v počitniško prikolico, kjer že imamo centralni led napajalnik 220/12 moči 160W. Ali bo omenjeni panel deloval oz. najbrž ne potrebuje še tega napajalnika, ki je priložen v kompletu?
Panel ne deluje na konstantno napestost 12V, tako da priklop na omenjeni centralni napajalnik žal ne bo možen. Za napajanje namreč potrebuje napajanje s konstantnim tokom (cca. 300mA).
Kakšno žarnico vsebuje opisani panel? Ali je notri LED trak?
LED panel 12W, po katerem ste povpraševali, vsebuje LED trak.
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!