Obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 30.4. odsotni. Vsa naročila oddana med 27.4. in 2.5. bodo odposlana v četrtek, 3.5.. Hvala za razumevanje.
SecuCert seal

AKCIJA - Zadnji kosi LED svetilk - panelov SLIM


Cene na te izdelke veljajo do razprodaje zalog, naročilo dodatnih kosov žal ni mogoče. Cene vsebujejo DDV.


Barve ohišja

MAT OHIŠJE
BELO OHIŠJE
SREBRNO OHIŠJE
ČRNO OHIŠJE

Barve svetlobe

TOPLA BELA (3000K-3500K)
DNEVNA BELA (4000K-4500K)
HLADNA BELA (6000K-6500K)

Tip svetilke

Izbirate lahko med vgradnimi in nadgradnimi LED svetilkami. Vgradne svetilke se lahko vgradijo v votle stropove, za vgradnjo potrebujejo izvrtino globine najmanj 3cm. Nadgradne svetilke ne potrebujejo izvrtine in se lahko montirajo na vse vrste stropov.
NADGRADNA LED SVETILKA
VGRADNA LED SVETILKA

Dimenzije in moč svetilnosti

Tip svetilke Primerjava z navadno žarnico Dimenzije Primerno za napetost Garancija
3W 20W Okrogla: Ø9cm (+/- 1cm) Kvadrat: 9x9cm (+/- 1cm) 220V - 240V 1 leto
6W 40W Okrogla: Ø12cm (+/- 1cm) Kvadrat: 12x12cm (+/- 1cm) 220V - 240V 1 leto
12W 80W Okrogla: Ø17cm (+/- 1cm) Kvadrat: 17x17cm (+/- 1cm) 220V - 240V 1 leto
18W 120W Okrogla: Ø22cm (+/- 1cm) Kvadrat: 22x22cm (+/- 1cm) 220V - 240V 1 leto

Za ta izdelek ni vprašanj.

Imate vprašanje?

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri naročilu nad 55 EUR so stroški pošiljanja brezplačni. Pri nakupu do 55 EUR je strošek dostave 3,90 EUR. V primeru plačila po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.

HITRA DOSTAVA

Naročila, oddana do 13.00 ure v 95% odpošljemo naprej še isti dan, tako, da so na dostavi že naslednji dan.

PAZLJIVEJŠE RAVNANJE Z OBČUTLJIVIMI IZDELKI

Vsi izdelki so pri pakiranju posebej zaščiteni z mehurčkasto ali papirnato folijo, tako, da se ne premikajo.
Lomljivi in stekleni izdelki se zapakirajo v dve kartonski embalaži. Med njima je zaščitna mehurčkasta ali papirnata folija, ki onemogoča premikanje.
Izdelki nestandardnih dimenzij, kot so ALU profili, se pakirajo v posebej zato narejene kartonske tulce. Znotraj tulcev jih ovijemo z mehurčkasto folijo, ki preprečuje premikanje.

ZAVAROVANA POŠILJKA

V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z GLS

Pošiljamo z dostavno službo GLS, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje: - Obveščanje o poteku dostave preko emaila.  - Kurir lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Mercator, BigBang, OMW ali GLS PAKETOMAT, kjer lahko paket dvignete 24h na dan). - Pri plačilu po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.  - V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure. - Pred dostavo vas kurir kontaktira s telefonskim klicem ali SMS-om.  - Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

30 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@inled.si.

PLAČILO

Po povzetju - plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe GLS, zato lahko kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico. Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.
Po predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.